PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• adica viteza reala va fi cu 2.1% mai mare decat cea indicata de vitezometru.
    cand iti va arata 100, va fi 102,1. nu e mult, dar poate face diferenta dintre amenda radar si fara amenda.
    de ce n-ai citit pe topicul cu anvelope. afli tot ce trebuie sa stii.
    oricum, nu e o mare problema. se accepta o diferenta de 3%.

Comment

• Trece-le cu pixul daca nu se poate altfel
      Lasand gluma, masina e frumoasa, imi place!
      Singura obiectie, ledurile din proiectoare. Dau bine vizual, inutile insa pe ceata. In rest, multi km si spor la modificari
      My Ride sigpic

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
        Am cumparat si un set de cauciucuri GoodYear Effiecient Grip. 195/65/15.
        P.S Care este rezolutia maxima a pozelor pe care le pot pune?
        Simt nevoia sa ma repet, foarte frumos loganul!

ps: parca 1000/1000
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Pune poze si din lateral sa vedem jantele . Din fata noile cauciucuri parca arată cam ...nasol , pare cam înaltă .

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

• mie imi place cum arata... e ca un tanculet

rotile inspira masivitate

Comment

• @B997NDL: Multumesc pentru ajutor.
              @Madutzu25: Multumesc frumos! In priectoare am xenon, dar nu le folosesc decat foarte foarte rar.
              @mumus: Multumesc frumos.
              @alexsr: Este la fel de inalta. Urmeaza arucuri sport.
              @cristi....: Asta este si parerea mea, datorita latimii si etalonului in cobinatie cu cauciucurile astea sunt mai masive rotile. Mersi!
              Nu am gasit 195/50/15 pe stoc si le-am luat pe astea. Nu am stiut de faza cu talonul ca se mareste, dar pot spune ca imi place cum arata si cum se comporta masina. Cu arcuri sport o sa dea si mai bine...
              Parerile sunt impartite... si mie imi placea talon mai mic,dar imi place cum arata si cu astea.
              In viitor probabil iau ceva cu talon mai mic.
              P.S Cauciucurile sunt GoodYear Efficient Grip Performance si se comporta excelent din puctul meu de vedere. Le recomand.
              Attached Files
              MY CLA

Comment

• arata foarte bine. pune arcuri H&R si se schimba totul.
                imi place ca e exact cum credeam, la et 25 iti ies putin in afara si nu mai ai nevoie de distantiere.
                oricum, diferenta de talon fata de cele stock e infima. ce abia s-ar vedea daca le-ai pune unele langa altele.
                6,5 mm sunt o nimica toata.

185 mm x65% = 120,25 mm
                195 mm x65%= 126,75 mm
                Last edited by B997NDL; 18 February 2015, 15:36.

Comment

• Este cam tanculet, dar acum asta este... Daca nu am gasit pe 50...
                  O sa iau in curand arcuri si sunt constient ca o sa arate mult mai bine.
                  Intradevar jantele sunt mult mai iesite decat cele stoc. Pe fata iasa inafara aripii si pe spate mai are putin pana la aripa...
                  MY CLA

Comment

• mie imi place foarte mult cum arata si da foarte bine combinatia jante, et, dimensiune cauciucuri !

eu sunt pt talon mai mare, pt drumurile noastre. ai un confort mai mare. la talon mic trebuie sa fii foarte atent la gropi si confortul la rulare e diminuat. castigi insa la stabilitate si manevrabilitate, insa cum noi nu prea avem drumuri bune, castigul e infim dpmdv

Comment

• Multumesc!
                      @B997NDL: Ce parere ai de 205/55/15? Cum sunt ?
                      MY CLA

Comment

• Zici că e pe cric în prima poză )
                        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Era pe butuci.
                          MY CLA

Comment

• sunt ok. se incadreaza in 3%. vitezometrul va indica cu 2,25% mai mult decat ai in realitate.

uite, baga aici orice dimensiuni si iti spune calculatorul. in prima rubrica bagi dimensiunile stock. vezi ca e mai in josul paginii.
                            Tyre Size Calculator - click here or call 01244 813030 for more information

talonul va fi cu 7mm mai mic decat cel stock, adica 14 mm mai mic diametrul.
                            cam asta e dimensiunea folosita de baieti pe aici.
                            Last edited by B997NDL; 18 February 2015, 21:25.

Comment

• Multumesc! Mi-a oferit un baiat de la vulcanizare un set de anvelope Dunlop 205/55/15 la schimb cu cele stoc Continental... Le iau si poate in viitor le pun. Oricum acum las GoodYear ca ii pacat de ele sa nu le folosesc ca sunt noi...
                              MY CLA

Comment

• Ceva si de la interior...
                                Attached Files
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google