PrEsTiGe 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si suntem incaltati de vara! Mai multe poze in weekend.
    Mai astept sfaturi in legatura cu eventuale modificari... In curand vor intra cateva elemente la vopsit.
    Attached Files
    MY CLA

Comment

• ai facut din tren poza ? ai luat trenul spre casa ? pai cu asta vii tu la noi.
      ce elemente, ce culoare ? n-o face complet argintie, ca nu stiu daca da prea bine.
      aoleuuu... acum am vazut faza cu farurile. eu zic ca NU e bine pentru aspectul masinii.
      te-ai plictisit si vrei s-o mai modifici, dar nu cred ca e o alegere favorabila aspectului ei.
      Last edited by B997NDL; 24 March 2015, 19:21.

Comment

• Cand am trecut pe pod cu trenul am vazut masina acolo si am facut poza ...
        Difuzorul de aer, si cate ceva la interior... Probabil voi face si portbagajul clean.
        La faruri vreau sa pun semnalizari full led pe superfluxuri si le-as face si oglinda o culoare... Nu stiu ce sa zic legat de culoare. Mai astept pareri...
        P.S M-am gandit sa fac oglinzile farurilor cu un lac usor fumuriu... Oare o sa iasa ok?
        Last edited by PRESTIGE; 24 March 2015, 19:48.
        MY CLA

Comment

• 2 poze mai luminate si cu putin beading. Sonax Brilliant Shine.
          Pacat ca nu le pot incarca la rezolutia maxima...
          Attached Files
          MY CLA

Comment

• De astazi respiram aer K&N.
            Asa arata filtrul original folosit aproximativ 3000km...
            Attached Files
            MY CLA

Comment

• Nu arunca filtrul ala; da-l cuiva, pomana de Pasti.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• daca sta pe la moţi, ce aer curat respira... daca faceam 3000 cu el in bucuresti, arata ca filtrul ala K&N.

Comment

• Asa arata un logan simplu si facut cu gust ! Se aseaza foarte ok cu anvelopele pe 195.65.15...
                  Eu am vopsit etrierele si tamburii acum 1.5 ani si 45000k km, si nu aveau pic de rugina sau vopsea sarita,arsa. Doar ca din rusu aprins...sau facut portocaliiii )))) din cauza caldurii. Am cumparat vopsea normal ptr fier la cutie...si am dat cu pensula. Nu va speriati ca nu am arc pe spate...este laguna :P
                  Attached Files
                  Last edited by Andyno; 7 April 2015, 15:41.

Comment

• IancuMIC: Nu-l arunc. Se mai poate folosi inca atat...

B997NDL: Imi dau seama...

Andyno: Multumesc!
                    Ciudat ca nu aveau rugina la km aia...La mine la 30 000 era deja ruginiti

O sa ma duc la un drum cu masina sa vedem cum se comporta acum, cu noul filtru. Revin cu o parere
                    MY CLA

Comment

• Ma miram eu....ca aia nu era punte de logan ) Au iesit bine, poate mai trebuia insistat putin cu flex-ul si peria de sarma
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Am revenit si cu o prima parere despre filtru. Masina urca mult mai repede in turatie si se accelereaza mai bine. Sa vedem in ce fel se va modifica si consumul...
                        MY CLA

Comment

• Eu îți garantez că-i doar placebo.
                          sigpic

Comment

• salutare spunemi te rog mai multe despre spray-ul cu care ai dat pe etrieri te rog

Comment

• dr_mke: Nu stiu ce sa zic... Mie mi se pare ca o mica schimbare este...
                              ioniy: Uite o poza cu el.
                              Si 2 poze cu 2 consumuri scoase astazi...
                              Attached Files
                              MY CLA

Comment

• Daca ai avea un amic cu un 16v complet stock, ai vedea ca nu prea face nici o treaba in plus fata de filtrul stock curat. Suna diferit, foarte posibil, iar asta pacaleste
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google