Rad niste sorturi sport ar mai trebui nu?
Hd-96-rad
Collapse
X
-
Da, bine v-am gasit o s aimi fie mai greu pana ma pun la punct cu orientarea in spatiu pe aici
Sunt la FSEGA langa Iulius.
"Merci fain " de primire
Comment
-
As dori sa stiu cam ce caracteristici trebuie sa aibe o toba sport pentru a se potrivi cat mai bine pe logan atat k spatiu cat si ca montare .... Adik dimensiunile alea ...Poate sa ma ajute cineva ?
Si pentru cei din cluj pe unde gasesc ceva magazin de asa ceva
Multumesc anticipat !
Comment
-
Nu trebuie sa aibe prea multe cartacteristici - toate tobele sport merg pe Logan numai ca trebuie sa te duci la un service unde se ocupa asa ceva ca mai trebuie sudat pe ici pe colo niste chetii. In rest...Nu uita ca toba sa fie prevazuta cu silencer si sa fie din Inox ;)
Asta e parerea mea..
Numai bine ,sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Cat poate sa imi ceara unu dintr-un service dacia sa imi vopseasca pleoapele culoarea masinii ? Stie cineva?
Comment
-
Nu radeti de mine...dar cine imi spune si mie cum e la Top Wash de la OMW? (de la cumpararea fisei pana la sfarsit)...Multumesc anticipat!
Comment
-
poi cumperi 2 fise klar sa iti ajunga 98ron cred dak iti da numai bon trebuie sa il cauti pe baiatu imbracat in albastru sa iti dea 2 fise de metal le bagi la aparat si apesi spalare la inalta presiune si dupa ce termini clatire cam 6-8 min o sa te tina fisele:d spor si bine ai venit la cluj
Comment
-
aaa inseamna ca nu asa se numeste eu ma refer la aia de o spal eu singur de e vreo 5 RON .Merci de bun venit
Comment
-
Fff frumoasa masina si ingrijita!!!! Ne vedem la deva daca vii!!!ce jante is alea de la poza de la av??? Ca alea le am si eu la a mea puse si nush cum le cheama ca vreau sa imi cumpar!!!!
Comment
-
-
Cine e de prin cluj
Cam cat ma ajunge sa imi pun un kit bixenon 35w 6000K
Si pe unde e asa mai accesibil atat de montat cat si de cumparat
Eu am tot belit ochii dar nu prea am vazut magazine de asa ceva
Va salut
Multumesc anticipat
Comment
Comment