Hd-96-rad
Collapse
X
-
Hd-96-rad
Astept pareri80Nice82.50%66NOT Nice17.50%14Tags: None
-
Folia este Samurai de la Expert Detailing
Foliile Samurai sunt disponibile in 5 variante, cu grad de transmitere a luminii intre 5% si 70%.
Cele cu transmiterea luminii in procent de 5%, 20%, 35% si 50% se pot aplica doar pe laterale spate si luneta. Cele cu transparenta 70% se pot aplica si pe geamurile laterale fata.
Produse in Coreea, foliile beneficiaza de 3 ani garantie
(Asta de pe site-ul lor)
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
E un Laureate? Luat la mana a doua, de la AAA Auto? Cati km are?
Comment
-
Dap e la mana a 2 luat cand l-am luat avrea 12 000 acum are 15 000 si k dotare sincer s afiu nu stiu d eunde s aimi dau seama pff are si orlizi electrice si geamurile si fata si spate inchidere aer conditionat proiectoare ceatama potzi ajuta tu
Comment
-
Ei bine nu stiu in euro exact dar am dat 230 in mana:-? Am dat mult :-??
Comment
-
Sunt sincer !Am votat "not nice" in primul rand pentru ca nu prea exista "stock" asa ca nu o lua in sensul negativ.
Sa o conduci sanatos,fara evenimente....
Un lucru foarte placut ,ce este drept, este ca ..............Seamana foarte mult cu a mea si cu a inca 1000 de modele).
Nu cred ca isi avea loc un poll aici.In schimb astept ziua in care o sa votez din toata inima "nice" pentru ca stiu ca toti avem idei bune pe care asteptam sa le punem in practica si acesta este doar inceputul unei frumoase TUNINGARELI' si in cazul tau.
@mpv nu este neaprat obligatoriu.Mai ales daca masina este 2005EX : + =
Comment
Comment