vopseste partea de sub grila cu negru, nu va mai fi asa vizibila, in rest masina e ok!
Totul De La Zero : AG 86 AXL
Collapse
X
-
Salutare,
Ce nu imi place:
1- stikerele Renault F1, acele linii de pe capota si simbolul de pe portbagaj nu se combina deloc....
2- cred ca dadea mai bine daca vopseai in alb partea superioara a grilei centrale dintre faruri (semana cu un bad boy).....De ce? Nu se cobina bine cu linia pleoapelor, care in momentul de fata vin ca niste colturi cu unghiuri foarte ascutite.
Ai un modificarea sugerata de mine.....facuta in paint.Attached FilesLast edited by cosmindan; 10 April 2012, 22:07.real power..... diesel power by
Comment
-
Poze interior:
- inele aeratoare albe
- consola alba
- manere usa albe
- schimbat lumini ceasuri (Alb)
- Filtru sport
- Remapare
- subwoofer Alpine 250 W Rms + boxe ovale Pioneer spateNu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
Originally posted by cosmindan View PostSalutare,
Ce nu imi place:
1- stikerele Renault F1, acele linii de pe capota si simbolul de pe portbagaj nu se combina deloc....
2- cred ca dadea mai bine daca vopseai in alb partea superioara a grilei centrale dintre faruri (semana cu un bad boy).....De ce? Nu se cobina bine cu linia pleoapelor, care in momentul de fata vin ca niste colturi cu unghiuri foarte ascutite.
2. de acord cu tine. m-am gandit la asta, sa inlocuiesc autocolantul imitatie de carbon negru cu unul alb. Ori alta varianta ar fi sa vopsesc toata grila alba.
Ramne de vazutNu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
- jante DBV 15" , 7J
- arcuri sportNu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
Led Scanner RGB Dynamic by Oracle USA
Video 1)
Video 2)
Probleme cu video? iata linkurile :
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Last edited by AlexAXL; 10 April 2012, 22:39.Nu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
Au mai survenit unele mici modificari, gen vopsit tamburi in alb, montat protectii aripi fata-spate dar inca nu am facut poze
Atasez ultimele poze facute. Urmeaza montajul unei suspensii reglabile.
Orice alte idei sunt binevenit.
Multumesc tuturor pt aprecieri si deprecieri.Nu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
Alta folie pe geamuri?Eu vad ca are...
Zgomotul la 120km/h e placut pentru ca toba e bolt-on pentru logan si suna finut.
In schimb nici mie nu imi plac stikerele,scrisu de pe cauciucuri si aparatorile de noroi.
Suspensia ti-ai luat de clio sau pentru logan?.
Bafta cu masina.
P.S:sa izolezi tubulatura filtrului de aer ca la vara cand se va incinge inoxu ala masina va deveni foarte lesinata.Last edited by al!n; 11 April 2012, 21:28.
Comment
Comment