Totul De La Zero : AG 86 AXL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vopseste partea de sub grila cu negru, nu va mai fi asa vizibila, in rest masina e ok!
    sigpic

Comment

Salutare,

Ce nu imi place:
      1- stikerele Renault F1, acele linii de pe capota si simbolul de pe portbagaj nu se combina deloc....
      2- cred ca dadea mai bine daca vopseai in alb partea superioara a grilei centrale dintre faruri (semana cu un bad boy).....De ce? Nu se cobina bine cu linia pleoapelor, care in momentul de fata vin ca niste colturi cu unghiuri foarte ascutite.

Ai un modificarea sugerata de mine.....facuta in paint.
      Attached Files
      Last edited by cosmindan; 10 April 2012, 22:07.
      real power..... diesel power by

Comment

Poze interior:
        - inele aeratoare albe
        - consola alba
        - manere usa albe
        - schimbat lumini ceasuri (Alb)
        - Filtru sport
        - Remapare
        - subwoofer Alpine 250 W Rms + boxe ovale Pioneer spate
        Attached Files
        Nu e orice automobil...e LOGAN

sigpic

Comment

Originally posted by cosmindan View Post
          Salutare,

Ce nu imi place:
          1- stikerele Renault F1, acele linii de pe capota si simbolul de pe portbagaj nu se combina deloc....
          2- cred ca dadea mai bine daca vopseai in alb partea superioara a grilei centrale dintre faruri (semana cu un bad boy).....De ce? Nu se cobina bine cu linia pleoapelor, care in momentul de fata vin ca niste colturi cu unghiuri foarte ascutite.
          1. tribalul de pe capota si stickerul de pe portbagaj o sa le dau jos dar sa vina caldura. nici mie nu mai imi plac.
          2. de acord cu tine. m-am gandit la asta, sa inlocuiesc autocolantul imitatie de carbon negru cu unul alb. Ori alta varianta ar fi sa vopsesc toata grila alba.
          Ramne de vazut

sigpic

Comment

si interiorul e frumos,dar parerea mea e ca presurile sunt urate,mai bine le schimbi cu unele originale tip tavita.

Comment

- jante DBV 15" , 7J
              - arcuri sport
              Attached Files

sigpic

Comment

arata bine masina imi place interiorul,vedem in sfarsit o husa de volan care chiar arata bine fata de altele eu zic sa dai jos stickerele alea si sa o ti cat mai clean bafta!
                MY CLA

Comment

Led Scanner RGB Dynamic by Oracle USA
                  Video 1)
                  Video 2)

Probleme cu video? iata linkurile :
                  Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
                  Last edited by AlexAXL; 10 April 2012, 22:39.

sigpic

Comment

Au mai survenit unele mici modificari, gen vopsit tamburi in alb, montat protectii aripi fata-spate dar inca nu am facut poze

Atasez ultimele poze facute. Urmeaza montajul unei suspensii reglabile.
                    Orice alte idei sunt binevenit.
                    Multumesc tuturor pt aprecieri si deprecieri.
                    Attached Files

sigpic

Comment

arata foarte bine bafta in continuare !!!

Comment

Eu as da jos toate stickerele de pe ea, pleoapele, as sterge scrisul alb de pe cauciucuri si as vopsi cu negru ce se vede prin grila ..

Bafta!
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

stickere jos, scrisu pe anvelope este horor in rest multa bafta

Comment

Daca sterge scrisul de pe anvelope....de unde mai stim ce anvelope are pe masina??
                            real power..... diesel power by

Comment

pom de craciun... la cat ai investit in ea nu era mai util un aer conditionat si folie pe geamuri pt un confort sporit? Cum e zgomotul la 120km/h cu toba sport? Mergi cu proiectoarele si cu farurile aprinse mereu?

Comment

Alta folie pe geamuri?Eu vad ca are...
                                Zgomotul la 120km/h e placut pentru ca toba e bolt-on pentru logan si suna finut.
                                In schimb nici mie nu imi plac stikerele,scrisu de pe cauciucuri si aparatorile de noroi.
                                Suspensia ti-ai luat de clio sau pentru logan?.
                                Bafta cu masina.

P.S:sa izolezi tubulatura filtrului de aer ca la vara cand se va incinge inoxu ala masina va deveni foarte lesinata.
                                Last edited by al!n; 11 April 2012, 21:28.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google