Fb59556

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

asteptam sa ne arati si noua jantele, spor la lucru.
    sigpic

Comment

Deci tu ai cumparat loganu din Romania iar ulterior l-ai inmatriculat in DK?E mai convenabil sa platesti taxe la ei?e mai ieftin?Spor la treaba!
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

@mariusrs: da, sunt foarte multumit de subwoofer. a venit la pachet cu o statie, tot mtx
        @alex_miu: nu prea inteleg intrebarea ta...

Comment

gata, am pus jantele! mai urmeaza arcurile H&R saptamana viitoare
          pozele nu prea sunte de calitate.
          Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Arata foarte frumos masina si ma bucur ca e unicat acolo.
            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by portocala View Post
              @mariusrs: da, sunt foarte multumit de subwoofer. a venit la pachet cu o statie, tot mtx
              @alex_miu: nu prea inteleg intrebarea ta...
              In posturile de mai sus ai zis ceva cum ca: masina ai cumparato din Romania,te-ai dus cu ea in DK dupa care ulterior ai si inmatriculato acolo.Iar eu te intrebam de ce?Nu era mai convenabil sa o tii inscrisa pe Romania?banuiesc ca taxele acolo sunt mai mari ca aici.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Pai crezi ca este posibil ca tu sa locuiesti in tara x si sa folosesti o masina inscrisa in tara y ? Asta doar in Romania e posibil, sa iti pui masina pe Bulgaria. Si da, taxele sunt mult mai mari inmatricularea unui logan aici incepe de pe la 4-5mii euro.

Comment

Ce taxe au si aia, parca este avion....
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Poftim??? Si tu ai dat 5 mii de euro ca sa o inmatriculezi??? :O :O

Comment

Originally posted by portocala View Post
                      Pai crezi ca este posibil ca tu sa locuiesti in tara x si sa folosesti o masina inscrisa in tara y ? Asta doar in Romania e posibil, sa iti pui masina pe Bulgaria. Si da, taxele sunt mult mai mari inmatricularea unui logan aici incepe de pe la 4-5mii euro.
                      Mi se pare putin cam ciudat.Am locuit in Italia 1an jumatate iar in Belgia stau de 3 ani,am fost cu masina inscrisa pe Romania si in Italia si in Belgia si nu mi-a zis si impus nimeni nimic.Atata timp cat eu sunt cetatean roman si masina e inscrisa pe numele meu nu ma pot obliga sa imi inscriu masina la ei.Ca am eu rezidenta in Belgia e partea a2a.Poate in DK e altfel na...
                      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

@maestrupiersic: aici, daca masina depaseste 10mii e, taxa este 180%. adica 18mii e taxa de inmatriculare. daca e sub 10mii masina, doar 105%
                        @alex_miu: daca esti rezident intr-o tara, unde ai benefici (medicale, profesionale etc), ai si obligatii (taxe). daca esti rezident in belgia si folosesti masina de Ro, daca te opreste, te pot sanctiona garantat!

Comment

Pana la urma ai luat jantele , f buna alegere. felicitari
                          sigpic

Comment

180%??? Bine ti-ai gasit tara in care sa traiesti!
                            Parca nu dau bine partile negre pe masina ta, poate ar fi un pic mai frumos daca toate ar fi vopsite in culoarea masini. Ce zici?
                            Frumoase jantele!

Comment

pun si eu o intrebare ca omul nestiutor: ca sa iesi mai ieftin, nu era mai simplu sa-ti iei de acolo un golf IV sau ceva mai accesibil ca pret? sau esti loganist convins?
                              Stock is boring...
                              My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

@danid: barile am sa le fac in tara
                                @mihai85: pai aici un golf 4 nu il iei ca in tara cu 4mii, ci cu 8mii(minim 200.000km pe bord). eu am preferat sa am o masina unicat, cu 70.000 km pe bord

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google