Fb59556

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

jantele inainte de curatare cu substanta speciala, si arcuri stock
    Attached Files

Comment

Bravo, ne bucuram sa avem cati mai multi loganisti de peste hotare !!! Arata bine masina, mai ales cu aceste jante, la pamant cu ea, repozitioneaza bucsele si e perfect !!!!
      sigpic
      The MVP

Comment

In danemarca decat sa iti iei masina mai bine, mergi cu bicicleta )) cea ce fac si cei cu masini uneori ....sunt foarte scumpe masinile + intretinerea lor

hai ca arata bine desi nu sunt adeptul "Bling-bling" un gri inchis cred ca erau criminale
        cu H&R o sa arate mai bine
        Cred ca niste oglinzi de prestige ar fi bine venite ,tinand cont ca in Dk sunt multi biciclisti care vin din toate partile
        bafta
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Arata foarte bine masina,iar cu jantele ai dat lovitura parerea mea.Dupa ce vei pune si arcurile sport chiar va fi o masina de invidiat.Bafta!

Comment

jantele curate

voi ce parere aveti, sa fac stopurile rosii complet ?
            Attached Files

Comment

Ar merge rosu complet la stopuri.Banuiesc ca nu au legi asa tampite ca la noi incat sa ai probleme din cauza jantelor.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

nu am problema cu jantele. pot fi si pe 19". singura conditie este ca, cauciucul sa nu iasa inafara aripii

Comment

tocmai am primit arcurile.
                  am atasat cateva poze. sper sa reusesc sa le pun singur
                  Attached Files

Comment

Hai cu ele pe masina. Sa te tina bine pe curbe si sa te zdruncine bine.

Sa le stapanesti sanatos. Felicitari pentru achizitie.
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Am pus si arcurile pe masina.
                      Probleme:
                      - Pe fata se aude un scartait. Am impresia ca vine din dreapta fata. Foarte enervant. Nu stiu ce sa ii fac
                      - Pe spate, arcurile H&R sunt mai inguste in partea de sus. Asadar nu am mai pus tampoanele de cauciuc (doar partea superioara). In curand am sa pun si tampoanele deoarece masina nu este simetrica
                      Attached Files

Comment

Arata foarte bine asa low Iar legat de stopuri, eu zic sa le faci complet rosii, sau sa cauti o pereche de stopuri cu semnal alb si sa vopsesti in rosu doar sonda de marsarier.
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

1.h&R cu amortizoare stock nu prea e treaba ...va trebui sa iti schimbi si amortizoarele ...sa fie treaba treaba
                          2. Zgomotul se aude cand iei de volana sau in mers cand lucreaza suspensia ?
                          3 . Eu am aceleasi arcuri si le-am montat singur nu am avut nici o problema au intrat la fix ,nu stiu de ce tampoane vorbesti dar punele inapoi .....

nu e bine sa iti ramana piese in plus ) intelegi
                          bafta
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

1. le tin doar 2 luni. pe urma am sa pun o suspensie reglabila
                            2. cand dau de volan nu este nici o problema. zgomotul se aude in mers in timp ce lucreaza suspensia
                            3. cand am timp am sa pun si tampoanele

Comment

Salut. H&R am si eu si pe fata la fel imi scartaie. Chestia e ca nu se fixeaza perfect pe suspensie si poate asta ar fi problema. Le-am reglat , a mers o perioada dar la gropi / damburi / denivelari isi schimba pozitia si iar scartaie.

Comment

nikyza, este interesant ce spui tu. mai sunt si alte persoane cu aceasi problema ?
                                m-am gandit sa ii dau niste wd40 la imbinarea dintre arc si telescop. este un scartait foarte enervant !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google