Fb59556

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

arata prea bine cauciucurile cu talon ingust in combinatie cu suspensia sport
    Stock is boring...
    My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

inca doua poze:
      Attached Files

Comment

arata bine .....cum e fata de H&R ca tinuta de drum si manevrabilitate ?
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

Super masina..ma gandesc ca pe viitor sa renunt si eu la bari modificate si alte dastea si sa pun o reglabila..super tare..spor in continuare...

Comment

o problema care doar azi am vazut-o. rotile din fata nu sunt perpendiculare. sunt oblice orientate spre interior. nu am repozitionat bucsile (nu sunt sigur ce exact trebuie repozitionat). sa fie asta motivul ? pe spate nu sunt repozitionate si este ok.

avandaje suspensie: aspect placut al masinii, destul de confortabil la drum, manevrabilitate buna; pe langa H&R cu suspensie stock este mai stabila iar la confort nu mi se pare a fi o diferenta mare.
            dezavantaje: speedbump-uri, trebuie ridicata aproape maxim, alte eventuale complicatii

Comment

Cat de bine poate sa arate asa culcata Jantele sunt superbe
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

inca o poza
                Attached Files

Comment

ce bine ii sade.... , felicitari
                  sigpic

Comment

Superba! Cu siguranta atrage multe priviri, mai ales ca in Danemarca sunt destul de rare Loganurile
                    sigpic
                    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

intrebare de baraj: atrage privirea domnisoarelor daneze?
                      Stock is boring...
                      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Originally posted by portocala View Post
                        o problema care doar azi am vazut-o. rotile din fata nu sunt perpendiculare. sunt oblice orientate spre interior. nu am repozitionat bucsile (nu sunt sigur ce exact trebuie repozitionat). sa fie asta motivul ? pe spate nu sunt repozitionate si este ok.
                        Cauza nu este repozitionarea facuta sau nu,cauza este alta

Nu ai de ce sa te ingrijorezi atata timp cat ai geometria facuta,masina devine chiar mai stabila pe viraje dar pierde la capitolul frane deoarece anvelopa nu calca perfect pe drum.
                        Eu mi-am facut singur rotile sa stea asa si chiar sunt multumit de rezultat
                        Attached Files
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

ai dreptate, masina este foarte stabila. dar totusi, franarea nu este la fel de buna iar cauciucurile se vor toci pe interior. nu stiu daca se merita

Comment

am mai ridicato putin pe fata (atingea). acuma nu mai am probleme deloc. nici la speed bump-uri maricele. asadar sunt satisfacut de noua suspensie

cam ce pret sunt o pereche de H&R in tara ? vreau sa le dau pe ale mele
                            Attached Files
                            Last edited by portocala; 21 June 2012, 02:14. Reason: poza

Comment

50 lei ti le iau eu...glumeam in jur de 400-500

Comment

Si cand e ridicata suspensia rotile au aceeasi pozitie?(cele fata sunt tot oblice?)
                                I changed her oil , she changed my life
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google