If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi la 7:30 pana sa plec la munca am schimbat filtrul de aer)
Deja respiram ceva mai bine Urmeaza si restul plus minunatele saibe din tutorialul Streulea care fixeaza mai bine cutia filtrului de aer (Se misca si la mine ca la balamuc).
De la filtru de aer parca am castigat 5 cai in plus)) fuge acum de mama mama )
Gata , masina a primit un set de bujii nou, un filtru de aer si un termostat.
Acum respiram aerul de primavara mult mai bine , avem cele patru liniute constat impreuna cu caldura aferenta si parca si un pic mai multa vlaga din cauza noilor bujii.
S-a prins si carcasa filtru de aer cu 4 saibe , exact ca in tutorial acum se misca cu tot cu motor , nici o vibratie in plus.
Cred ca am castigat 15 cai (Joke) )
As vrea sa va intreb ce parere aveti voi despre jantele astea : THREEFACE MISTRAL 17,7J, ET 38. Mie imi plac si cred ca o sa arate destul de bine cu arcuri H&R si cauciucuri 205 45 17 . Credeti ca o sa atinga pe undeva in configuratia asta?
Cu et 38 sunt la nivelul aripii jantele sau o sa intre mult sub aripa?
NU am mai postat de ceva timp aici .
Prima poza reprezinta "the old style 2014"
Pentru 2015 s-au achizitionat arcuri H&R, dar cel mai important :
The name is WOLFRACE KATANA 2 (4x100,7J,ET 40) and the number 17
Asadar cand voi schimba jantele de iarna voi defila pe "toace" putin mai LOW.
Mai trebuie sa imi achizitionez anvelope. Cred ca o sa aleg Riken 205 45 17 pe fata si 215 45 17 spate.
Jantele nu sunt perfecte mai au mici "defecte", dar eu cred ca raportul intre starea lor actuala si pret este bun pentru mine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment