nasol incident bine ce l-ai rezolvat
Ct-03-fie
Collapse
X
-
-
Retusuri
Astazi mi-am facut putin timp si am vospit bara fata si bara spate .. sper ca mi-a iesit .
P.S. Micile defecte de pe partea neagra a barii din fata au fost rezolvate cu acetona
Astept pareri .. usor usor voi incepe sa lucrez la ea am doar nevoie de ideiLast edited by xplood; 2 August 2013, 02:43.
Comment
-
Lautari
Masina a primit si lautarii noi dar pacat ca cel de la care l-am cumparat nu avea si rama neagra in rest e .. ( este vorba despre un Sony Xplod CDX-GT 24 )
iar in zilele urmatoare dupa posibilitati vin si boxele .. am optat pentru : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...SONY/SX-F1327/
Astea sunt fondurile cu astea merg inainteAttached Files
Comment
-
Iar maine ma gandesc foarte serios sa elimin grila din fata si sa pun plasa ..Dar ziceti-mi alt mod de a prinde grila altul decat cel cu negrese .. Multumesc !
Comment
-
1:eu le-as fi vopsit si partea aceea neagra ar fii dat mai bine
2:playerul e sh? pare cam zgariat...
3:nu stiu cat de bine ar sta cu plasa mai bine cauti pe la dezmembrari grila si le unesti
Multa Bafta
Comment
-
Originally posted by TVM View Post1:eu le-as fi vopsit si partea aceea neagra ar fii dat mai bine
2:playerul e sh? pare cam zgariat...
3:nu stiu cat de bine ar sta cu plasa mai bine cauti pe la dezmembrari grila si le unesti
Multa Bafta
Playerul arata ca nou doar ca avea praf pe el.
Am facut si eu un vt azi dar m-am cam razgandit in legatura cu plasa .
Astept in continuare pareri pro/contra si idei ! Salut .
Comment
-
Zece cuvinte
Originally posted by Laurr_07 View PostSalut, arata bine masinuta, eu unul i-as pune plasa sau mai degraba as scoate sigla si as uni plasticul sa fie drept, vezi in semnatura mea. Am si eu o intrebare, de unde ai luat jantele si cum se comporta?
Comment
-
Comment
-
Sa ne intelegem, datorita "spitelor" care sunt curbate spre interior, loveste in etrier . Am luat de proba niste distantiere de la un prieten si vin perfect fara nici o problema . Multumesc
Comment
-
Deschidere portbagaj
Pam pam pam FIE are de azi si deschidere din buton pentru portbagajLast edited by xplood; 19 September 2013, 00:50.
Comment
-
cred ca mai bine il lega la butonu de deschidere usi de pe consola.
dar e bine si asa.
Comment
Comment