If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
..bagi unghia sau cum a zis maestru o surubelnita dreapta, invelit varfu cu banda ,ca sa nu zgarii fata de usa si desfaci usor ....si pe urma vine totul de la sine....torx->desurubezi->scoti usor boxa-> inlaturi mufa si pe urma operatiunea inversa.(dar daca te uiti la capcaul de la boxa mi se pare ca are o portiune mica pe lateral unde sa bagi surubelnita ca sa o scoti....o sa cobor mai pe seara la masina, daca vrei sa ma uit)
Dupa intrebarile pe care le-ai pus mai sus, cred ca nu ai desfacut vreodata vreun surub la masina asta..;))..n-are ce sa ti se intample rau...daca umblai la motor mai ziceam..
@ : deocamdata este facuta in photoshop...dar in viitorul apropiat o sa o fac asa, dar la un meserias care se pricepe, sa lucreze cu fibra de sticla...
Daca ai timp liber acum, dute si monteaza boxele, ca se pun foarte simplu,mai mult de o jumatate de ora nu iti ia (verifici si daca se potriveste mufa - citisem pe undeva ca la unele boxe nu se potrivesc:-@)..
nu am vrut sa cobor prea mult si am luat-o usor cu inceputu. Am luat niste arcuri de inceput zic eu..... vogtland sa vad daca imi place si evident ca dupa ce m-am documentat mai bine o sa ii pun arcuri H&R +amortizoare blisten B8 .......
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment