si care sunt alea din bucuresti ? sa stim si noi.
Bv 55 wss
Collapse
X
-
B997NDL - unul este în Otopeni, cum mergi pe DN1 spre aeroport pe dreapta, imediat după Mc Donald's. N-are firmă de renume, dar oamenii sunt super ok, prețuri acceptabile. Am fost la ei și cu mașină mult peste Logan și au rezolvat-o. Celălalt este pe Șos. Virtuții, vis-a-vis de antena SPP, la fel, oamenii fac treabă bună și la prețuri modice.
@ Luciano2 - rugină are destul de puțină, cât am putut eu să văd pe la lonjeroane, pe dedesubt, nu e nimic de speriat. Se știe că tabla nu-i punctul ei forte dar contează enorm și cum o întreții. De exemplu iarna o spăl la maxim 3 zile, doar la Omv cu programul care spală și șasiu.
Comment
-
Eu am ajuns întâmplător la ei, mi se rupsese cureaua de accesorii a 4-a oară în 2 luni, chiar după ce am alimentat la Lukoil-ul de dinaintea service-ului. Au fost singurii care au găsit și cauza, rezolvând foarte rapid și profi, fără programare, fără prețuri tip japcă.
Toate astea mă fac să revin oricând am nevoie de ceva !
Comment
-
-
422.222 km --- 30 oct.
- montat cauciucuri de iarnă
- reglat ditecție
Mulțumesc, Gabi !Last edited by dani55wss; 30 October 2017, 21:39.
Comment
-
Salutare!
Întrebare de baraj: de unde iau și eu un set nou de tapiserii pt Laureate 2010, exact modelul din poză ?Attached Files
Comment
-
Acum vreo 5 ani l-am întâlnit și am luat piese de la el, omul e super ok. Și la acea vreme am vrut să iau o tapiserie completă, știam exact că îmi va trebui cândva, adică acum. Dar nici atunci nu găsisem nicăieri acest model. Nici mr. Planetară nu-l avea
Comment
-
434.105 km --- 10 ian 2018
- cauciucuri față Debiça Frigo 2
- filtru polen
- mufă dreapta far
Comment
-
435.070 km --- 12 ian 2018
Revizie:
- ulei Elf 10 W40
- filtru ulei Mann
- filtru aer Mann
+ carcasă cheie
Da dl. Gabi, petrecerea continuă ! Nu știu încă pentru cât timp...Attached FilesLast edited by dani55wss; 12 January 2018, 20:18.
Comment
Comment