Ce amenda ai primit?
Bv 55 wss
Collapse
X
-
@ logan21cdc - iti dai seama ce problema grava pt trafic este ca avem roti cu 3 cm mai mari ?! Sau sunt invidiosi militienii pe noi ca avem stabilitate mai buna decat loganele lor de 70.000 de euro !
@bobi & unknown - azi noapte in bv erau mai multi gabori pe strada decat oameni !
@valeriu mavro - multumesc de sfat, stiu ca este model mai vechi doar ca pe ele mi-a cashunat... ce sa fac acuma ?
Stii cumva o adresa, nume, ale magazinului din bucuresti ? Am drum foarte des la capitala si as vrea sa le fac o vizita...
@robertDH - eibach sunt suficiente, h&r sunt mai tari si in plus nu prea se combina bine cu amortizoarele stock din cate am citit...
@florinc_99 - unde te-au agatzat ? N-a ''mers dat la pace'' ?
Comment
-
SĂ£ptĂ£mĂ¢na asta scap si de ''efectul de barcĂ£'' !
Comment
-
Dupa indelungi asteptari... de acum o sa dea pisicile cu capu' de praguri !
Comment
-
In 2,4 si 5 sunt eibach-urile si crede-ma ca este mai stabila ! De exemplu in giratorii nu se mai inclina ca inainte. Pe fata a coborat 2,5 cm si pe spate 4 cm.
Este putin mai inchegata acum... Pret 510 ron + 37 fan curier + 150 montaj la service Renault.
Comment
-
Deci, arcurile sunt pt logan si sunt puse bine. Se poate sa fie un pic de iluzie optica din cauza protectiilor de la aripi care sunt negre si pare mai inalta. Masuratoarea din service imi arata 2,5 cm p fata si 4 pe spate, acasa in parcare arata 3,5 fata si 4,5 spate. Am sa pun poze pt comparatie alaturi de o surioarĂ£ stock poate se vede mai bine diferenta.
Comment
Comment