Logan Kissfm Gris Platine 1.4 (VUX)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Kissfm Gris Platine 1.4 (VUX)

Buna!

M-am gandit sa va impartasesc cateva impresii despre Loganul meu. Il am din 19 mai si tocmai am incheiat perioada de rodaj (cei 1000 km).
    Am vrut sa cumpar Loganul inaintea aparitiei face-liftului deoarece acesta din urma nu-mi place deloc , iar Sandero mi se pare prea.. "rotunjita" pentru gustul meu. In ultimele 6 luni am studiat atent piata auto, am eliminat din start pe cele second pentru ca nu ma pricep la mecanica si nu-mi plac jocurile de noroc, si am ajuns la concluzia ca este cea mai buna alegere pentru nevoile mele.
    Este vorba de un Logan KissFm gri metalizat, motor de 1.4, luat pe promotia de aer conditionat gratuit. Am cumparat si asigurare extinsa pe el (nu stiu daca am facut bine sau nu). In total am platit vreo 30 500 ron (8 055 eur + garantia extinsa), si bineinteles ca, a doua zi fiind marti, am pierdut vartos la diferenta de curs. Am facut RCA la Omniasig si CASCO la EuroAsig.

Primele impresii pozitive:
    - consum sub asteptari - in Cluj se invarte in jur de 7-8%, iar in afara am scos cu el in rodaj fiind si 5.1%
    - aer conditionat bun, desi cam zgmotos in treptele superioare de ventilatie
    - spatios - imi place mai ales spatiul mare din fata (in spate cam dau cu capul daca stau drept dar oricum eu sunt soferul,nu? :P ), eu avand 1,90 m merg de obicei cu scaunul pe pozitia cea mai de jos; imi place pozitia de condus desi a durat putin sa ma obisnuiesc cu pedala moale de acceleratie (masina mea de pana acum era o Dacie 1310 din 1989 unde practic imi puteam sprijini piciorul pe acceleratie)
    - silentios - masina e chiar silentioasa comparativ cu vechea mea dacie... Devine putin mai zgomotoasa la depasirea turatiei de 3 000; nu dati cu pietre, exista si altele mai silentioase, dar eu compar Loganul cu vechea mea Dacie

Si inevitabil aspecte negative:
    -lipsa de putere- intitial am facut un drive test cu motorul de 1.6 si pot sa va spun ca am fost destul de dezamagit de 1.4 prin comparatie cu 1.6; sper sa-si mai dea drumul motorul dupa 5 000-7 000 km; am ales 1.4 pentru faptul ca este mai economic atat la consum cat si la taxe, si avand in vedere ca majoritatea timpului circul cu maxim alte 2 persoane, dar va recomand sa luati 1.6 daca nu sunteti zgarciti ca mine
    -tabla subtire- ajunge sa te sprijini putin pe ea si se indoaie, dar trebuie sa-mi scot cumva banii dati pe CASCO nu?
    -stergatoarele de parbriz nu sunt grozave, lasa urme la stergere; poate o sa le schimb, ma mai gandesc

Masina nu mi se pare mult mai lata ca vechea Dacie, desi uneori am probleme cand intru cu ea in garajul meu care e cam plin de boarfe.

Imbunatatiri aduse:
    -covorase interior
    -cheder sub capota

Huse n-am pus inca. Am incercat cateva si nu mi-au placut cum vin. Poate imi recomandati voi cateva. As vrea si un covor de portbagaj, dar deocamdata n-am gasit nimic potrivit.

Sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bune cu el...Ai facut o alegere buna zic eu . Am si eu un Kiss ca al tau numai ca e Albastru Mineral si e 1.6 . Sunt destuld e multumit de el
    Bafta
    http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
    Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

Pui si cateva poze cu masina?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa ai parte de el si sa-l ingrijesti !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

hai cu pozele :P
          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Si eu am un Kiss exact ca al tau.Personal, consider ca modelul acesta contine cam toate elementele necesare si suficiente pentru a-ti face treaba in conditii de comfort si siguranta, restul tin doar de gusturi, caracter sau putere financiara.
            Singurul lucru de care sunt oarecum nemultumit este tabla, asta chiar ar fi trebuit sa conteze la o masina fie ea si low cost.
            Hai, de la "Ambiance" si pana la "Partener" sa ne bucuram , s-avem parte de ele si la cat mai multi km. Fara incidente.

Comment

Frumoasa masinuta. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.

Parerea mea e s-o lasi moale pana pe la 1500-2000 km chiar daca zic cei din reprezentanta de rodaj 1000 km. Oricum masina o sa-si dea drumul doar dupa vreo 5000 km. Daca-i dai carburant bun o sa vezi ca se schimba situatia
              Numai bine.

Comment

Sa il stapanesti sanatos!
                Ai garantie extinsa? Ca vad ca jante de aliaj nu ai pus.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Chestia, cu, chederul sub capota care este ca nu imi dau seama nici sa ma bati
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

In ceea ce priveste husele eu sunt de parere ca nu se merita. Gasesti la baietii de pe forum tapiterie de Kiss Fm si de Prestige cam la aceeasi bani adica pe la vreo 150 Ron.
                    Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

Este lacas gata facut, dar e cam scump ptr cei de la Dacia sa ii puna si asa ceva :| Are beneficii multiple : etansare mult mai buna a capotei , nu prea mai intra praul..Prin fata si cel mai important lucru , din cauza gropilor nu se face "joc" la balamalele capotei, ptr ca asta sta fixa. Asta este :
                      Felicitari ptr masina si multi km fara batai de cap!
                      Attached Files
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos fara probleme.

Comment

Am luat si garantie extinsa pe ea. Jante de aluminiu nu i-am pus ca sunt multumit si cu cele normale. Si in plus am inteles ca se gasesc mai ieftine prin magazine. Oricum, deocamdata sunt multumit.

Pe cheder am dat 22 lei si l-am montat in 5 min, dar nu prea am observat mare diferenta la reducerea zgomotului. In fine, macar sa nu mai intre mizeria pe sub capota.

PS: Azi am venit cu ea la servici si am avut un consum mediu de 10 si ceva la suta ... E drept ca am mers cu ea doar vreo 2 km in regim de stop&go prin centru.

Comment

Sa te bucuri de masinuta.
                            Cu timpul consumul va mai scadea pana se mai rodeaza motorul.Eficienta chederului nu stiu daca este prea mare,praful nu intra mai mult pe dedesubt?
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google