Nu stiu ce sa zic.. Deocamdata sper ca mergand prin ploaie sa nu intre pe la capota apa murdara si tot felul de ganganii... Ca m-am umplut de musculite la drum mai lung. E drept ca mizeria intra si prin grila din fata, dar macar se mai elimina o cale de murdarire.
Logan Kissfm Gris Platine 1.4 (VUX)
Collapse
X
-
Ce pot sa zic, masina arata foarte bine, felicitari de alegere, consumul se va lasa, exact asa eram si eu speriat si uite ca acum am 6049km facuti cu masina si in afara imi ia 5,4 chiar si 5,2 am avut depinde cum mergi, iar mediu (mixt) imi arata oras+afara in jur de 7 si ceva, 8 cam asa. Si inca ceva de specificat, eu am mers cu masina primii 300 de km foarte calm nu mai mult de 2500 ture si dupa aia, am mai mers vreo 2-300 de km tot asa si am inceput sa mai schimb pe la 3500-4000 ture sa o aud si eu putin nervoasa, sa isi mai dea nitel drumuhave fun
Comment
-
-
Si eu tot vux am la masina. E a treia masina cu vux. Toata istoria a inceput cand s-au schimbat vechile numere si cand am schimbat masina am zis sa raman tot la vux ca nu stiam ce combinatie de litere sa fac. Si urmatoarea va fi tot cu vux :PCitroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer
Comment
Comment