Pt cei care ma intrebau pretul de la kit...... Vorba lui DRONE ......Tot kit-ul : difuzor spate+ fata , coltare fata, praguri, ornament, pasaje roti, aparatori fata+spate .Ploape , grila calandru (f greu de gasit), eleron prtbagaj si parasolar luneta, vopsite la culoare si montaj integral aprximativ 1000 euro ....... Jentile si cauciucurile sunt 205/55/16 ms pt interesul acordat !!! :*
B-70-sex
Collapse
X
-
Frumos loganasul arata splendid ;
La ce modificari te mai gnadesti???
BAfta...... Si inca odata arata super
a inca ceva...cum ai facut stopurile fumurii???si eu am exact acelasi model de stopuri si matot gandesc cum sa procedez...help me please........Last edited by spark88; 27 May 2008, 22:33.
Comment
-
Originally posted by spark88 View PostFrumos loganasul arata splendid ;
La ce modificari te mai gnadesti???
BAfta...... Si inca odata arata super
a inca ceva...Cum ai facut stopurile fumurii???Si eu am exact acelasi model de stopuri si matot gandesc cum sa procedez...Help me please........
ASA LE-AM CUMPARAT .....Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Masina e frumoasa, imi place, e ok.
Dar trebuie sa spun ca numarul de inmatriculare face totul
Felicitari, si pt numar si pt masina
Comment
-
Numarul Este Din '90 Si S-a Plimbat Pe Vreo 3 Maisini Pana Acum Daca Era Obscen Era Retras ....... Exista O Lista Cu Numere Obscene .....momentan Ma Gandesc La Partea Multimedia Un Dvd Ceva Niste Muzica ..... Niste Pareri Mi-ar Fii De Mare Ajutor.....Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by HHO_PRIMO View PostSi mie tot nu mi-ai raspuns... parc-as fi invisibil pe forumul asta, sa mor eu de nu... CAT TE-A COSTAT EVACUAREA DUBLA? SI DE UNDE AI ACHIZITIONAT-O?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by HHO_PRIMO View PostNu inteleg, cum pt a 2a toba este obligatoriu sa-ti pui o toba? Cred ca te refereai la o toba sport nu? Si este obligatoriu o toba stock?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Primo ar putea fi doar teava din care e format al doilea esapament. Deaia precizeaza baiatu ca trebe o toba. Sper ca m-am facut inteles
Comment
-
Originally posted by PAULIC View PostFoarte frumos.O intrebare am. In kitul de la dacia pragul este din doua bucati?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment