B-70-sex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt cei care ma intrebau pretul de la kit...... Vorba lui DRONE ......Tot kit-ul : difuzor spate+ fata , coltare fata, praguri, ornament, pasaje roti, aparatori fata+spate .Ploape , grila calandru (f greu de gasit), eleron prtbagaj si parasolar luneta, vopsite la culoare si montaj integral aprximativ 1000 euro ....... Jentile si cauciucurile sunt 205/55/16 ms pt interesul acordat !!! :*
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Frumos loganasul arata splendid ;
      La ce modificari te mai gnadesti???
      BAfta...... Si inca odata arata super
      a inca ceva...cum ai facut stopurile fumurii???si eu am exact acelasi model de stopuri si matot gandesc cum sa procedez...help me please........
      Last edited by spark88; 27 May 2008, 22:33.

Comment

Originally posted by spark88 View Post
        Frumos loganasul arata splendid ;
        La ce modificari te mai gnadesti???
        BAfta...... Si inca odata arata super
        a inca ceva...Cum ai facut stopurile fumurii???Si eu am exact acelasi model de stopuri si matot gandesc cum sa procedez...Help me please........

ASA LE-AM CUMPARAT .....

Comment

Aha, ale mele sunt exact la fel dar mai deschise la culoare, uitate la mine pe threadD

Comment

Masina e frumoasa, imi place, e ok.
            Dar trebuie sa spun ca numarul de inmatriculare face totul
            Felicitari, si pt numar si pt masina
            Anunturi auto

Comment

Numarul Este Din '90 Si S-a Plimbat Pe Vreo 3 Maisini Pana Acum Daca Era Obscen Era Retras ....... Exista O Lista Cu Numere Obscene .....momentan Ma Gandesc La Partea Multimedia Un Dvd Ceva Niste Muzica ..... Niste Pareri Mi-ar Fii De Mare Ajutor.....

Comment

frumoase modificarile.....stopuri ca ale mele
                sigpic

Comment

Si mie tot nu mi-ai raspuns... parc-as fi invisibil pe forumul asta, sa mor eu de nu... CAT TE-A COSTAT EVACUAREA DUBLA? SI DE UNDE AI ACHIZITIONAT-O?

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                    Si mie tot nu mi-ai raspuns... parc-as fi invisibil pe forumul asta, sa mor eu de nu... CAT TE-A COSTAT EVACUAREA DUBLA? SI DE UNDE AI ACHIZITIONAT-O?
                    scz am uitat sa scriu acolo unde am scris de kit ...... A 2a terminatie m-a costat 300 ron (cu montaj) si ornamentele de capat 80 ron bucata , pt a2a toba este obligatoriu sa pui o toba ..... Asta daca vrei sa ramai cu talonul deoarece zgomotul este infernal chiar si pt cine conduce este stresant la drum lung (adik iti face capu' cat o lubenita) ~X(~X(~X( asa de fitza se aude XXXX

Comment

Nu inteleg, cum pt a 2a toba este obligatoriu sa-ti pui o toba? Cred ca te refereai la o toba sport nu? Si este obligatoriu o toba stock?

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                        Nu inteleg, cum pt a 2a toba este obligatoriu sa-ti pui o toba? Cred ca te refereai la o toba sport nu? Si este obligatoriu o toba stock?
                        STOK SAU SPORT TREBUIE SA FIE O TOBA .......

Comment

Pai clar ca trebuie sa fie o toba? Tu cum altcumva ti-ai imagina o evacuare dubla?

Comment

Primo ar putea fi doar teava din care e format al doilea esapament. Deaia precizeaza baiatu ca trebe o toba. Sper ca m-am facut inteles
                            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Foarte frumos.O intrebare am. In kitul de la dacia pragul este din doua bucati?

Comment

Originally posted by PAULIC View Post
                                Foarte frumos.O intrebare am. In kitul de la dacia pragul este din doua bucati?
                                da este facut din 2 bucati .... Acum ma uit dupa un alt set de praguri ca acestea sunt km inguste si nu acopera propriu-zis pragul ...... Daca stii unele de bun gust sa imi zici si mie plz...... Iar pt baiatul cu toba poza o sa iti pun in zilele urmatoare (maine) dar este facuta inainte sa fie montata o toba normala confectionata de un mecanic......Si mi s-a cerut sa pun poze cu interiorul asa ca m-am conformat
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google