B-70-sex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da frumoasa masina imi place...Felicitari.
    Poti detalia te rog cum se face prinderea grilei fata(cea cu sigla dacia)...Se taie cea veche si se lipeste cea noua sau cum?
    De asemenea ma intereseaza cum este facuta prinderea elementelor de tuning pe bara fata si pe bara spate...Multumesc.
    sigpic

Comment

Frumoasa masinuta si sa ai parte de ea. In locul la portocaliul original din bord ar merge un rosu, nu crezi? Si "sarcofagul" ala cu tot cu bare daca nu e imperios necesar dale jos, parerea mea
      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Originally posted by tyger_eye04 View Post
        Frumoasa masinuta si sa ai parte de ea. In locul la portocaliul original din bord ar merge un rosu, nu crezi? Si "sarcofagul" ala cu tot cu bare daca nu e imperios necesar dale jos, parerea mea
        l-am dat de mult jos dar pozele sunt facute atunci cand inca era pe masina !!! Grila nush sigur cum e montata ca tata a fost cu masina atunci cand a fost montata.... Iar alea de pe fata sunt montate cu niste suruburi de vechea bara....
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Foarte frumos si elegant.Cel mai mult imi place eleronul.Numai eleronul cat costa?

Comment

Originally posted by czika View Post
            Foarte frumos si elegant.Cel mai mult imi place eleronul.Numai eleronul cat costa?
            nu stiu daca eleronul se poate cumpara separat...... In principiu da dar pretul nu il stiu .. Stima

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
              Cat ai dat pe kitul de la dacia si cat a costat barile alea de pe plafon si portbagajul ala?
              suportul de portbagaj nu sunt originale dacia deoarece cele originale iti apasa pe plafoniera => o indoaie . Ale mele au prindere pe scurgere 130 ron setul iar portbagajul 380 . Scz pt atata intarziere dar am fost asaltat de atatea mesaje in 2 zile

Comment

Imi place m ult masina! Prima data am vazut-o (acum mai mult timp in urma) in parcare la MC Virtutii cred ca erai cu copii la vaporas!

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                  Imi place m ult masina! Prima data am vazut-o (acum mai mult timp in urma) in parcare la MC Virtutii cred ca erai cu copii la vaporas!
                  da .... Ai dreptate....Ziua lu' sormea.. )))))

Comment

Cum se comporta farurile si stopurile? Am auzit ca la multi li s-a topit sticla de pe far/stop, cu ambele "item-uri" de tuning au fost probleme, cei care au, au avut astfel de probleme? Daca da, in ce circumstante!!!

Comment

[QUOTE=HHO_PRIMO;124257]Cum se comporta farurile si stopurile? Am auzit ca la multi li s-a topit sticla de pe far/stop, cu ambele "item-uri" de tuning au fost probleme, cei care au, au avut astfel de probleme? Daca da, in ce circumstante!!![/QUOT

nu pot sa cred ca geamul farului s-a topit ,pana acum pot sa spun ca sunt incantat de modul in care este distributa lumina pe sosea iar becurile de stop pe frana pozitie semnal si marsalier se vad perfect decatre soferul din spate ..... Problema intalnita de voi se poate datora unor greseli in muntarea instalatiei electrice sau montare unor becuri prea puternice ... Stima

Comment

Eu am intrebat, pentru ca am inteles de la cativa co-forumisti ca li s-a bulit sticla de la far/stop; eu unul am in plan sa-mi pun faruri angel eyes si stopuri clare fumurii; alta intrebare - CARE LUMINEAZA MAI BINE? Farurile stock? Sau farurile Angel eyes? Ai si instalatie de xenon pe masina?

Comment

Originally posted by HHO_PRIMO View Post
                          Eu am intrebat, pentru ca am inteles de la cativa co-forumisti ca li s-a bulit sticla de la far/stop; eu unul am in plan sa-mi pun faruri angel eyes si stopuri clare fumurii; alta intrebare - CARE LUMINEAZA MAI BINE? Farurile stock? Sau farurile Angel eyes? Ai si instalatie de xenon pe masina?
                          nu am instalatie xenon... Pe vechile faruri am avut becuri cu plasma( scria pe cutie) dar defapt cred ca erau din acelea care imita xenon ..... Si eu am angel eyes si am inteles de la tata ca el conduce mai mult loganul ca lumineaza mult mai bine ..... sper ca ce ti-am zis sa iti fie de ajutor ......

Comment

Stiu ca ma repet,dar...Vreau si eu ca si altii de mai sus sa stiu cat te-a ajuns kitul de la dacia....Piese plus manopera.
                            To be or not to be....???

Comment

Originally posted by comiflor View Post
                              Stiu ca ma repet,dar...Vreau si eu ca si altii de mai sus sa stiu cat te-a ajuns kitul de la dacia....Piese plus manopera.
                              am mai zis tot kit-ul m-a costat in jur de 1000 de euro ... Nu mai stiu daca e si cu montaj fiindca il am de 1 an pe masina sper sa te ajute spusele mele si sa iti aranjezi masina cat mai cu gust .....

Comment

Originally posted by pirvu_alex View Post
                                am mai zis tot kit-ul m-a costat in jur de 1000 de euro ... Nu mai stiu daca e si cu montaj fiindca il am de 1 an pe masina sper sa te ajute spusele mele si sa iti aranjezi masina cat mai cu gust .....
                                app eu am asteptat o gramada sa imi vina piesele vopsite mai ales grila ~X(~X(~X( cred ca 4 luni am asteptat ( in timpul asta ii stresam cu telefoanele ) .... Am asteptat fiindca au fost facute pe comanda

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google