Daca e cineva la mare in perioada asta va astept la mamaia
B-70-sex
Collapse
X
-
Beton..Jantele arata lux pe masina;)..Si ii sta bien cu grila de la setul de tuning Dacia.Si farurile`s ceas;)..S-o stapanesti sanatos.
Evacuarea ai schimbat-o?Sau ai tras o teava si ai mai pus un muffler in spate ca sa ai doua?..Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostBeton..Jantele arata lux pe masina;)..Si ii sta bien cu grila de la setul de tuning Dacia.Si farurile`s ceas;)..S-o stapanesti sanatos.
Evacuarea ai schimbat-o?Sau ai tras o teava si ai mai pus un muffler in spate ca sa ai doua?..Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Inca ceva...Jantele`s omologate?Sau ai pastrat aceleasi dimensiuni? Totusi par mai late cauciucurile ..
Edit: Eu am oglinzi electrice..si am incercat sa le rabatez sau cum se zice..dar parca au un arc si revin si ma tem sa nu le rup.Cum sa procedez?Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by soboBN View PostInca ceva...Jantele`s omologate?Sau ai pastrat aceleasi dimensiuni? Totusi par mai late cauciucurile ..
Edit: Eu am oglinzi electrice..Si am incercat sa le rabatez sau cum se zice..Dar parca au un arc si revin si ma tem sa nu le rup.Cum sa procedez?Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
salutare ..... dupa mult timp ......Alex is back ..... m-am mutat undeva in ilfov.... si nu prea am avut timp de forum ... net etc.... stiti cumva acum mutat fiind trebuie sa schimb numarul masinii ~X(~X(~X(Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
ms mult si tu sa ai multi km fara probleme sa auzim de bine !!
mi s-a reprosat la un thread mai devreme pe care l-am deschis pt a afla in cele din urma ce becuri trebuie sa pun la angel eyes pe faza lunga (nu pe lupa) ca nu a dat search inainte..... poftitzi domnilor moderatori ce gasesti cand dai search
VA ROG FRUMOS DATZI SI VOI SEARCH : BECURI ANGEL EYES..... SI SA IMI ZICETZI SI MIE CE GASITZI !!!!!
Nu mai da quote la ultimul mesaj.
Nu mai folosi limbaj mirc.
Nu mai scrie cu majuscule.
Exista thread separat cu becuri, cauta cu incredere.
h11 pt proiectoare, h1 pt angel eyes. Si da, incap in lupa.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Imi place cum arata masina sa o stapanesti sanatos si sa o plimbi fara incidente.
Singura obiectie este ca mai bine vopseai plasticul de la bord decat sa pui imitatia aceea dar ma rog daca tie iti place e ok.
Oricum per total masina arata bine rau.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
il sterg periodic cu un pamatuf de bumbac ..... si se mentzine ... acum e jeg ca nu l-am mai bibilit de mult
E a 2 a oara cand te-am rugat sa nu mai dai quote la ultimul mesaj. La urmatoarea vei fi sanctionat!Last edited by Cezar; 6 January 2009, 02:18.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment