B-70-sex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In primul rand... Bine ai venit printre noi... Frumos titiul i-mi place... Cam acelasi lucru intentionez sa-i fac si eu la exterior dupa ce termin cu partea mecanica... Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente... Te asteptam sambata asta la intalnire

Comment

Foarte frumos. Simplu si elegant

Comment

Mijto masina,frumoasa cu bun gust....Da cred ca numarul de cel mai tare din clubu asta ;)).

Comment

Foarte frumos,imi place,difuzorul spate asa ii el pt 2 evacuari sau l-ai decupat tu in partea dreapt?

Comment

Foarte frumoase imbunatatiri ale aspectului,de departe m-i se par cele mai bune solutii de... Hai sa-i zicem tuning,cele originale dacia,celelalte m-i se par cam de doi lei,acestea se potrivesc perfet cu masina,simplu si elegant.Toate cele bune.Apropos cat te-au costat elementele de tuning originale si cat a durat montajul,ca sunt interesat?
            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Originally posted by ady_87 View Post
              Foarte frumos,imi place,difuzorul spate asa ii el pt 2 evacuari sau l-ai decupat tu in partea dreapt?
              L-am decupat eu ....Cand si unde este intalnirea ?
              Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Uitate aici http://www.loganclub.ro/forum/intaln...nta-t4411.html

Comment

Preturi accesorii,detaliat+manopera,te rog.
                  KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Chiar frumos, simplu si de efect.....
                    sigpic

Comment

Cat ai dat pe kitul de la dacia si cat a costat barile alea de pe plafon si portbagajul ala?

Comment

Frumos e Sex-ul ). Sa-l intretii bine ca merita ;)
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Mishto masina. Difuzorul e de la cei de la dacia sau e pus dupa ce ai luat masina? Daca e pus de tine de une l-ai luat?
                          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Bine ai venit printre noi, masina arata foarte bine, imi palce kitul de la dacia de tuning, si , parerea mea este ca e destul de bun pentru drumurile noastre mai ales daca vrei sa mergi pe undeva la un gratar, si da si bine pe masina

Comment

Is curios...Cum ai primit numerele alea de inmatriculare?Ca parte erau interzise...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google