Frumoada masina si modificari foarte frumoase sa o stapanesti sanatos si fara probleme
B-70-sex
Collapse
X
-
Originally posted by alex86 View PostFrumoada masina si modificari foarte frumoase sa o stapanesti sanatos si fara problemeInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
ma mandresc cu motorul meu care NU A FOST SPALAT NICIODATA
Nu a fost niciodata spalat sau dat cu siliocon cum am mai vazut ca sae procedeaza........DAttached FilesInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View PostNu a fost niciodata spalat sau dat cu siliocon cum am mai vazut ca sae procedeaza........D
Nenea, matale zbori cu masina asta? Sau cind ploua nu o scoti afara? E prea curat motorul ala... Asa imi place
Comment
-
Originally posted by dsign View PostNenea, matale zbori cu masina asta? Sau cind ploua nu o scoti afara? E prea curat motorul ala... Asa imi placeInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Am 2 intrebari .... La o intalnire cam cati oameni se strang? Si cam cat dureaza???Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
Unde gasesc si eu niste xenoane 8000 k pentru angel eyes????? Undeva unde sa si monteze!!!!Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
noile modificare la SEX
Fata
xenoane 6000k faza scurta
cd player Alpine si boxe cu tweter alpine
spate
Boxe ovale JBL 150w rms +amplificator Blaupunkt de 480 w
toate impreuna cu montaj si banii la baietii de la service 2500 ronInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Ce nu se imbina in int (parerea mea)..Sunt aeratoarele argintii, cu husa volan si consola imitatie mahon. Ori mahon, ori inox.
Frumoase jentile si se imbina perfect cu kitul de la dacia.
Iar numarul e cel mai mare kich (iar strict parerea mea).
Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.
Comment
-
Originally posted by iancucezar View PostFrumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Ce nu se imbina in int (parerea mea)..Sunt aeratoarele argintii, cu husa volan si consola imitatie mahon. Ori mahon, ori inox.
Frumoase jentile si se imbina perfect cu kitul de la dacia.
Iar numarul e cel mai mare kich (iar strict parerea mea).
Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment