B-70-sex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• uite scrie asa pe goagal -> http://pirvu4l3x.hi5.com
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• frumoasa masina......facuta cu mult gust.....sa ai bafta de ea si la mai multi km...
      Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• ms ms si tu la fel multi km fara incidente

si nu mi-ati raspuns la intrebare .... o idee va cer

rog un moderator sa uneasca postul acesta cu 108
        Last edited by pirvu_alex; 20 July 2009, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Pune eleronul, continua linia mai bine...vezi la Joker.
          Intepat, ai

Comment

• ee si cu tine acu' ) aiurea te iei de mine asa aiure ..... si eu micut pe aici)

Comment

• Pune eleronul ca arata mai bine.
              PS: las ca nu te-am intepat prea tare, doar am glumit putin.
              Sanatate.

Comment

• salut. arata bine masina ta ai huse ca ale mele (acelasi model, aceeasi culoare) zi-mi si mie cu ce ai sters 1.4 de pe capacul de la motor, fara sa ramana urme?
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pai scrie .... ma si miram uite aici ->http://www.loganclub.ro/forum/cel_ma...22.html?t=5622

Comment

• eu vorbeam de poza asta din postul 91. eu nu vad sa scrie. acum am vazut ca nici RENAULT nu mai scrie pe el:P
                    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• scz de off. Aline vrei sa scrii 16 v si pe motor ?
                      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• e din cauza calitatii pozei .... reflezie ceva .... tot ce scria ... scrie si acum

Comment

• si asa pac pac printr-o calitate proasta a imaginii a ramas clar scris 'injection' si restu` a disparut? asta nu imi vine sa cred

Comment

• Photoshop, sau chiar a sters. Nu exista nici o urma de blitz sau reflexie.

Comment

• ee uite n-a ..... la postul 60 aveti filmulet facut in aceeasi zi cu poza in acelasi loc !!
                              kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

Comment

• in filmulet, cam in pozitia in care ai facut tu poza se poate distinge o nuanta mai inchisa acolo unde scrie RENAULT. de curiozitate, maine o sa fac si eu o poza din pozitia in care ai facut-o tu, o sa o fac la soare si sa vad daca iese. in poza care am pus-o mai sus e totul perfect, sau cel putin mie asa imi pare. dar daca dom` doctor a dat aceleasi simptome ma incumet sa merg pe mana lui

@cezar: te rog sterge postul asta ca am postat din greseala dincolo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google