BGy - My Ride :x -B191BGY-

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la frane ar merge si Brembo ca discuri. alea cu ventilatie intercalata. placutele sunt ok

la uleiuri nu ma bag se stie

Comment

Foarte frumosa si cu bun gust, sa o stapanesti sanatos.

Comment

placute de frana ferodo premier sport, discuri brembo ventilate sau ferodo...as merge pe brembo...la filtre as merge pe cele originale dacia, ulei elf 5w40 evolution si cel pe care l-ai spus tu e bun! iar lichid de frana cel recomandat de allesandro!
        MY CLA

Comment

salut, referitor la ulei ...sunt de aceeasi cu PrEsTiGe eu merg pe elf 5w40 evolution, si sunt multumit ...bafta in continuare cu tot ce-ti propui ptr masina
          http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

In sfarsit am reusit sa schimb si eu placutele si discurile de frana.

Pentru siguranta si pentru ca nu am vazut alte sisteme de franare cum si cat de eficiente sunt, am optat in continuare pentru placute si discuri de frana de origine.
            Sunt niste discuri ventilate...

M-au costat 150 lei placutele si 350 discurile

Acum ma simt in siguranta

Urmeaza cand voi face rost de "ceva" bani sa schimb uleiul

Cred ca o sa ma orientez dupa cum v-am spus pe elf sau pe mobil 1, uni zic ca e mai bun elf-ul, altii mobil 1 ... acum nu stiu ce sa mai cred
            sigpic

Comment

Bun si asa insa tot in banii astia puneai discuri Brembo si placute Ferodo premier.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Astazi frumusica mea a primit un set de led-uri de 42 de SMD pentru pozitie, si cu 5 SMD-uri mai mari pentru plafoniera

Am pus cateva poze si cu ambele led-uri montate si cu celelalte care deja erau pe masina sa vedeti diferenta dintre ele...

O problema am insa, unul dintre led-uri se vede albastru, cred ca nu e de 6000K, ci de 8000K (trebuie sa il schimb, asta daca imi mai raspunde la telefon tipul de la care le-am luat)

Tin sa multumesc si prietenului meu Andrei Tudor (prietenu` la nevoie se cunoaste, a lucrat si un pic pe bezna alaturi de mine, s-a ars un pic din cauza mea, dar asta e ii trece )

Pozele spun restul...
                Attached Files
                Last edited by bGy; 1 August 2012, 23:44.
                sigpic

Comment

Acum are si masinica un alt aer :>
                  Se vede beton cu ledurile in pozitii.
                  Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor

Nu-ti face griji,rezolvam maine cu schimbatul ledului de 8000k.
                  Ramane sa-ti mai cumperi un led si pentru nr. inmatriculare sa fie treaba treaba

Hai cu noi modificari
                  My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Si astazi am de munca baieti

Am cumparat banda de led-uri si le voi pune la picioare, sa vedem ce o sa iasa
                    sigpic

Comment

de cand am zis ca pun poze cu ledurile la picioare...

am pus o poza si cu banda cum sta ea acolo ascunsa frumos

masina in viitorul cat mai apropiat, cateva saptamani va primi o folie auto, deocamdata ma decid unde sa o pun, nu cred ca o sa dau mai mult de 250 de ron, vad ca sunt multe oferte la acest pret, acum ramane doar sa imi aleg service-ul si bineinteles sa fie si autorizat si sa aiba si foliile originale Llumar

Scuzati claritatea pozelor, le-am facut cu tel pe intuneric
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Sper ca esti multumit de leduri,si inclusiv de manopera )
                        Astept cu nerabdare sa vad folia :>
                        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Gata, am facut "programare" maine la folie

Sunt atat de nerabdator sa vedem cum se vede
                          sigpic

Comment

Gata si cu folia pe masina, Llumar folia transparenta 5 % (cea mai neagra)

Multumit de rezultat !

astept si parerile voastre
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Arata bine, pune mai multe poze! Mergea si pe fata o folie de 50%...dar e ilegala
                              MY CLA

Comment

O sa fac maine mai multe poze pe zi sunt foarte multumit de rezultat, au lucrat cu atentie baietii
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google