Frumoasa...! N-am avut timp sa fac film...sunt foarte ocupat...Incerc cat de curand.(toba) Bafta!
BGy - My Ride :x -B191BGY-
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View PostFrumoasa...! N-am avut timp sa fac film...sunt foarte ocupat...Incerc cat de curand.(toba) Bafta!
Originally posted by logan21cdc View PostFrumoasa se potriveste foarte bine la culoarea masinii. E mai eleganta.
Originally posted by FLR View Postpune si pe fata...arata prea sec asa.
Originally posted by ciprs View PostSalut, arata foarte misto folia pe culoarea asta poti sa-mi dai un PM cu pretul si cateva date despre atelier?
Mersi frumos!sigpic
Comment
-
Originally posted by FANE_CLK View Postla baieti acolo la trafic greu,a?
Originally posted by Rey91 View PostArata bine cu folia pe spate.
incerca sa pui un 65% pe fata ;)sigpic
Comment
-
3 vt-uri la baiatu'I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Originally posted by icstrem_no1 View Postpune pe fata macar 25% cel putin vei fi legal si decat deloc...tot e o diferenta,plus ca vara numai trece asa rau soarele
Originally posted by Teo21Din View Post3 vt-uri la baiatu'sigpic
Comment
-
Gata am facut si ITP-ul la masina azi
Masina este beton dupa spusele celui de la ITP , l-am trecut cu brio
Pentru service am ales meridianul sud , totul mi s-a parut ok , mai putin cafeaua care este 1,5 lei obisnuit de la munca ca o iau cu 70 de bani
Tot ziceam ca nu voi mai modifica nimic anul acesta dar se pare ....
ca a venit mosul mai devreme la mine si am primit iluminare la ceasuri si la cele 4 butoane de pe bord
Au iesit demential ceasurile, diseara voi face si poze si voi pune mai pe intuneric asa cand vin de la munca
Inca ceva ce doream sa va intreb:
Recomandati vreun magazin de piese prin bucuresti ? aproape de sec 4 sau sec 5 ?
Vreau sa imi cumpar un motoras pt stergatoare..sigpic
Comment
Comment