Un accesoriu de efect :P
BGy - My Ride :x -B191BGY-
Collapse
X
-
Mi s-a ars si mie faza scurta, politia m-a anuntat, de 2 ori chiar in 2 minute.
Nu am luat amenda, eram aproape de casa.
De unde va cumparati bec-urile ? Vreau niste philips premium, nu vreau sa ma arunc la bani.
Am avut un drum pana in Liberty Mall am intrebat la Altex dar nu aveau nici un bec de masina.
Am cautat si prin Real si erau unele italiene, nu am vrut sa risc.
Recomandari ceva ?sigpic
Comment
-
Osram. Indiferent de ce tip ai alege.
Sau mai bine ia de aici tema pentru acasa. De facut conspect si de tras singur concluziile.Last edited by vitriol; 18 February 2014, 22:09.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Originally posted by bGy View Post
De unde va cumparati bec-urile ?
Bec-urile ?))
Astept sa vad ce alegere faci,si le schimb si eu. M-as indrepta spre PHILIPS,dar creste si pretul putin.
Comment
-
Gata am pus si becuri noi la masina
Osram Cool Blue intense
Celalalt bec il pastrez in caz de urgenta.
Acum sa vedem cat tine ?
Ce parere aveti de alegere ?Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by retro 590 View PostEu zic ca sunt foarte bune becurile. Are un prieten tot pe Logan si chiar lumineaza. Si eu vreau sa trec tot la asa ceva dupa ce se ard becurile pe care le am acum
Originally posted by stefan SRT View PostSunt halogene astea, nu ?
Originally posted by PRESTIGE View PostPrintre cele mai bune variante dupa parerea mea! Ai avut ocazia sa le probezi sau doar azi le-ai luat?
Multumesc de sugestiesigpic
Comment
-
Wow de cand nu am mai postat...
Pai ce sa va zic dragi prieteni, in Aprilie 2014 am montat o instalatie GPL Tomasetto Stag4 QBOX la Andrei GPL...
In rest micile probleme, un stop ars, niste problemute la masa, in rest nimic special...
Mi-am achizitionat si un subwoofer KICKER TCVT12, 400W, 30CM alaturi de o statie KICKER ZX300.
Masina merge super bine.
Va salut cu drag si sper sa fie vremea mai frumoasa sa o tragem un pic in poze.sigpic
Comment
Comment