B - 63 -y Z J

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B - 63 -y Z J

Acesta este loganul meu (al parintilor ) si a implinit de curand 1 an de zile. Modificarile aduse ulterior sunt geamurile fumurii, toba sport si vopsirea plasticelor de prin interior. Masina are aproximativ 35.000 km si merge ca in prima zi .

Pun si cateva poze in ordine cronologica
    Attached Files

Incep eu......
    frumos mcv-u , sa il stapanesti sanatos , fara probleme
    Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Arata foarte bine.Gri Comete a inceput sa-mi placa si mie.Asta va fi culoarea urmatorului Logan.Sa auzim numai de bine.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Frumoasa masina imi place culoarea sa il conduci multi km fara probleme

Comment

Frumos arata cu folie si imi plac si ledurile de sub spoiler ...S-o stapanesti sanatos
          sigpic

Comment

Poze cu ledurile si mie imi plac, dar le-am dat jos pentru ca s-a legat politia de mine )
            Attached Files

Comment

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos.
              Imi plac geamurile fumurii.
              Totusi cand ai sa ne prezinti si loganul ( sau orice alta masina ) tau ?
              Anunturi auto

Comment

Pai e si al meu si al parintilor, cu toate ca eu merg mai mult cu el.

Comment

Marfa Loganul! Sa ai grija de el! Led`urile le`ai facut tu sau le`ai cumparat? Imi plac mult!
                  http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                  NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Frumos MCV-ul, da bine rau toba aia sport si geamurile fumurii !!!!!!!
                    sigpic
                    The MVP

Comment

Va multumesc pentru urai. Azi mi-am schimbat culoarea la bord) se vede in poze, dar in realitate e mult mai frumos ce as mai putea sa schimb la el, sa vopsesc, etc ? Bafta tuturor

P.S. Computerul de bord o sa il fac maine tot MOV ca si restul. Sunt innebunit dupa movul asta
                      Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos, arata bestial bordul cu mov, asteptam poze si cu display mov. Te-ai gandit la o varianta pentru ace, in alb neon
                        MotorSport pentru 402ml.

Comment

Nice ride...Finut modificata.
                          daca puneai leduri albe, acelasi model dar albe...Nu mai aveai nici o problema ;)
                          Life is short...play more!
                          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Anul asta se poarta mov...Si am zis sa fiu in pas cu moda )) am glumit. Initial am vrut sa iasa rosu-albastru, dar a iesit mov. Ar veni frumos CB sa fie alb?? Sau sa il fac tot mov ca si restu`??

Comment

Parerea mea...Nu stiu...Ori faci CB sa fie ca acele ori mov...Sa se potriveasca la jocul de culori....Acum nu stiu ce gusturi ai tu ;)
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google