Desi nu sunt nou pe aici,m-am hotarat sa va prezint si eu cea de a doua masina a mea,logan ambiance 1.4.sper sa va placa si astept noi sfaturi/pareri/impresii
Ag 21 msy
Collapse
X
-
ce ma distreaza pe mine, e ca mai mult cei cu masini foarte stock le zic altora sa isi lase masina
ON: Foarte frumoasa masina, culoarea, iar prelungirile alea, mie tot timpul mi-au placut, cand voi avea bani pt asa ceva si eu sper sa imi punPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
-in acei 150 de lei au fost incluse doar prelungirile fata+spate(eu le-am primit de la cineva,persoana respectiva le-a cumparat de la magazinul de care ziceam mai sus),vopsitul m-am descurcat eu cu ele
-imbunatatiri au fost de la inceput,masina fiind absolut stock din momentul cand a ajuns la mine(aproximativ 2 luni),nu avea nici macar un cd-player,si sper sa fie cat mai multe(bani sa fie ),sper sa reusesc sa ii pun si niste arcuri si sa o fac clean(urmeaza portbagajul curand).
-prestige:multumesc frumos,dar cat de discrete ar putea fii acele prelungiri?(sau ce inseamna pentru tine discrete)mie unul mi se par chiar foarte ok,nu prea ies asa rau in evidenta(fata de un kit de bari sau stiu eu mai ce)
-logan21cdc-mersi frumos,la fel si tie
-kubala-asta e,toata lumea stie sa dea sfaturi si parerea mea e ca ma sfatuieste cum a considerat ca e mai frumos
-kapucino-mersi frumos,sper sa o mai las putin in viitorul apropiatsigpic
Comment
Comment