Cred ca niste jante gen Wolfrace Matrix, pe 17 ar da bine pe masina
Bz 85 Frn
Collapse
X
-
Stimate domn PH67MVI , as avea sa iti spun ceva, 1. Stopurile cu semnal alb NU sunt de Preferance (in nici-un caz) 2. Daca nu ai apucat sa citesti prea multe pe acest forum te sfatuiesc sa o faci si ai sa vezi ca nu o sa gasesti cuvinte de genul : "Tati" , "jmecher" , "esti meserias" , "esti ciumeg" , "e naspa" , sau mai stiu eu ce expresii. 3. Bun venit pe forum si te rog nu ne mai zgaria retina cu scrisul asta.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@ PH67MVI : mss ptr apreciere, jantele care le am acum sunt cele standard de megan, iar in legatura cu stopurile...vor veni altele, ma gandeam la unele Street Storm
Comment
-
intrebai de jantele lui PSS ... are un prieten de vanzare ceva asemanator cu tot cu anvelope ... in jur de 1500 ron 3 poze cu una din ele gasesti aici
Comment
-
-
@ cos_min_i : mss mult, imi plac, problema e ca eu ajung in tara undeva pe 4-5 august, tinem leg...;)
@ cos_min_i : cum crezi ca ar veni jantele care mi le-ai propus in combinatie cu niste arcuri H&R?
Comment
-
@ cos_min_i : eu la inceputul lui august aj acasa, nu am cum sa-l sun acum ca il sun degeaba, daca gaseste sa le dea ...asta e..., mss mult oricum
Comment
-
@ Gius : da, acolo stau, si in pozele noi tot nr de BZ sunt
Comment
-
aste sunt jantele care mi le-a recomandat Tudor, mie imi plac foarte mult, ce parere aveti...Attached Files
Comment
Comment