Salut, sunt nou pe aici si m-am hotarat sa va prezint masina mea, un Logan 1.6 (fabr. 2006, cei drept, cam ''batranel''). Sper sa va placa si astept sfaturi/pareri/impresii
Bz 85 Frn
Collapse
X
-
-
iamagi, masina am luat-o cu kit'ul asta, dar foarte ''neglijat''...masina arata cam asa (foto) , iar ulterior am intervenit cu refacerea barilor ptr ca erau fff crapate, am renuntat la colant si revopsita in totalitate...
Comment
-
ce jante credeti ca i s-ar potrivi , ast pareri cu foto...aaa si praguri , mss mult
Comment
-
interesant... poate apari pe la intalniri sa o vedem liveStock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
masina arata bine...eu iti recomand sa vopsesti manerele pentru deschiderea usilor,bandourile In culoarea masinii...o sa arata mult mai bine...as pune stopuri cu semnal alb sau o folie pe ele ori rosie ori ceva fumuriu deschis...iar bara din spate as elimina gaura aia din mijloc...IN rest e ok! bafta!
Comment
-
-
Masina arata destul de bine. ce i-as face eu..
1) as inlocui antena cu una mai mica
2) as da jos abtipildele cu rca-uri de pe parbriz
3) jante 17 drepte ( tsw , wolfrace ) in culoarea factory ( gri)
4) arcuri H&R
5) Pragurile le-as lasa pe astea, pana as pune la punct restul detaliilor
6) inlaturat suportul de numar si lipit nr cu banda dublu adeziva
7) folie pe toata masina 50 %
8) folie rosie/ fumurie pe stopuri .
Dupa ce termini astea...mai adaugam
ps frumos kitul.sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
@ Thejock3r : mss mult ptr sfaturi, aqm sunt plecat, la inceputul lui august aj in tara si primul lucru care-l voi face, voi schimba arcurile, jantele si folie, dar referitor la jante...chiar nush ce sa pun...daca poti arata-mi un model....mss mult
Comment
-
Jante => Wolfrace Kendo se gasesc si pe gri daca vrei i-ar mai trebui bad-boy si putin mai jos, body-kitul e frumos cred ca la origine a fost ceva Pilot?Attached FilesI changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
Comment