lasata va deveni dura si un talon mic (balon) nu va ajuta la confort. are mai putin aer si deci o roata cu talon mic e mai dura. asta+aecuri sport = prea dura pt gropi, damburi...etc
Bz 85 Frn
Collapse
X
-
@ B997NDL : de asta sunt constient, dar le voi acoli
Comment
-
de jantele astea ce parere aveti ? cum ar da...
Comment
-
Comment
-
@ Dany_DNY : si mie imi plac, l-am rugat pe Tudor sa-mi faca un vt cu ele
Comment
-
da, sunt frumoase, ink nu m-am hotarat ce model o sa-mi i-au, mai am timp pana la inceputul lui august...oricum mss mult
Comment
-
Frumusica masina ,kitul e unul putin mai deosebit fata de cele existente la fel si culoarea.La fel cum te-au indrumat si colegii cel mai bine ar merge jante pe 17' pentru ca masina are un kit masiv.Uite si ceva detalii legat de ET-ul(offset) jantelor,J-ul e cu totul alta treaba,latimea jantei ca si diametrul se masoara in inchi(toli).Bafta!Attached Files
Comment
-
-
M-am jucat putin cu masina ta.Jante pe 18"Attached FilesLast edited by Irinel TIN; 2 July 2012, 20:47.
Comment
-
@ Irinel TIN : Sigur ca-mi place, cui nu i-ar place asa jante...si cat de joasa este, totusi nu mi-as permite sa merg cu ea chiar asa joasa chiar daca arata asa bine
Comment
-
arata bine kitul de pe masina sa o conduci sanatos spune-mi si mie ce nuanta de albastru e?
Comment
Comment