CL-92-LFN "lefeneul"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CL-92-LFN "lefeneul"

Salutare, hai ca mi-am facut si io curaj sa va prezint loganelul meu preferance, an 2005, motor 1.4 cu 64mii km in bord, avand ca dotari geamuri electrice fata, inchidere centralizata/ alarma, servodirectie, +cd player panasonic CQ-C1303NE.
    Eu sunt adeptul masinii cat mai simple, fara foarte multe bizbrizuri, de cand am cumparato sh de aproximativ 4mii km am facut mici imbunatatiri:
    -Bara fata logan mcv
    -Covorase tip tavitza
    -Maciulie prestige

Ce upgraduri am in gand in viitor:
    - set jante si anvelope pe 16 pt vara
    - difuzor bara spate + tips
    - montare CB
    - colantare consola centrala in negru carbon
    - poate niste butoane de impuls pt geamuri
    Toate in functie de timp si lovele.

Rog un admin sa stearga toate pozele si sa lase doar linkul asta.
    Last edited by valeriuciprian; 17 October 2012, 07:16. Reason: Automerged Doublepost

Pt poze foloseste gestiunea atasamentelor
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Pare frumoasa si ingrijita masina,dar asa cum ti-a zis si Tudor, foloseste gestiunea atasamentelor pt a pune poze.(dai click pe Go Advanced si apoi gasesti in fereastra ce se deschide gestiunea atasamentelor)Bafta!

Comment

Am inteles, dar am apucat sa fac vraiste astea pe aici, rog un moderator sa stearga pozele si sa lase doar acel link.

Comment

ar fi o treaba frumoasa sa vopsesti toata bara fata in culoarea masinii ;)
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Masina arata bine pentru varsta ei! vad ca e ingrijita! Pune sticker logan club
            MY CLA

Comment

O sa pun in curand sper si stickerul.
              In legatura cu bara fata, imi place mai mult cum da bara mcv in negru mat, decat aia stock de berlina gri.

Comment

arata de parca nu ar fi de acolo... parerea mea
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                  arata de parca nu ar fi de acolo... parerea mea
                  Eu zic ca daca pun un difuzor tot in negru mat in bara din spate si un tips din inox o sa dea foarte bine.

Comment

In primul rand bine ai venit! Masina arata bine pentru anii ei, iar la km e ca noua. Despre bara fata cred ca mai bine o vopsesti, dar nu integral ci doar partea de jos si "V"-ul de sub grila fata, iar grila cu sigla sa ramana neagra. La fel ai putea sa lasi negri ochelarii de la proiectoare.

Comment

Bine v-am gasit! Cand am cumparat masina a avut bara stock vopsita gri intocmai cum zici tu usor strapunsa de fostul proprietar vezi aici, am avut ocazia sa o schimb cu una de mcv la un pret destul de bun si ea era tot neagra decat ca avea unele mici zgarieturi, am finisat si vopsit bara negru mat pentru ca mi se parea ca dadea foarte bine cu acel negru. Acuma sa vedem cand am timp disponibil am zis ca mai adaug autocolant pentru stalpi, difuzor + tips si cred ca o sa dea mai bine.

Momentan sta pe linia de asteptare Computerul de bord, am luat maneta de stergatoare dedicata si in scurt timp urmeaza si chipul + lipit si testat.
                      Last edited by florinel92; 16 October 2012, 22:02.

Comment

ar da mai bine cu niste pleoape negre daca tot vrei sa tii bara asa...

Comment

Da, mai bine cum zic si colegii sa schimbi bara fata sau sa o vopsesti pe asta

in rest, arata foarte bine masina
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google