If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Revin cu o poze. La interior se observa:
-cotiera (cumparata cu 45 lei din targ de la Vitan); am montato cu ajutorul unui amic;
-imbracamintea de piele naturala de pe volan (cumparata din Cora cu vreo 38 lei) care a necesitat cam o ora de munca pt a fi cusuta, operatiune facuta de sotie. Am preferat sa aleg aceasta solutie, mult mai ieftina decat daca as fi comandat volan imbracat din piele din fabrica, care costa ~250 lei, plus ca e piele ecologica, nu naturala.
-maciulia schimbatorului am schimbat-o cu una imbracata in piele (evident ecologica) de pe Sandero Stepway.
-covorase tip tavita (5 bucati, adica inclusiv pt partea de mijloc spate), cel de la sofer avand si prinderi de mocheta.
Am uitat sa fac poza cu portbagajul: am pus mocheta pe capacul portbagajului si tavita de portbagaj.
Legat de exterior, am schimbat stergatoarele cu unele mai lungi (60 si 53 cm, fata de 51cm cele de fabrica) si le-am "ridicat", astfel incat cel de la sofer culiseaza pana aproape de marginea parbrizului, si in plus a cam disparut acel binecunoscut "triunghi" din partea de sus dintre cele doua stergatoare.
Frumoasa masinuta alba . Sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km.
A venit cu player-ul acela de se pune pe story ?La mine a venit cu modelaul de pe duster.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment