WAG-ul 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by RobertDH View Post
    Suspensia va fi reglabila KW (cred V1 Inoxline) ca noua, pe joi poze de la montaj.
    ai luat de la baiatul de pe alt forum din Constanta suspensia kw reglabila aproape noua?
    ​​​​​​

Comment

• A luat-o de la un batranel vitezist .
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• O poza cu amortizorul, cam cat a coborat, cambeeerr. Planuri: CAUCIUCURI!

Masina e ridicata de iarna.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Mama ce mor ca ca pana ma gandesc eu ce sa scriu trec 10 minute si nu ma mai lasa sa dau edit.

Cam cat a coborat, se poate mult mai jos de atat, dar se poate si mai sus de atat, fata de poza am mai ridicat pentru ca atingea in bara fata.
          Camber, sau unghiul de cadere, se poate modifica, acum este maxim negativ, o sa il reglez la un -2 cred.

Suspensia a fost concurata o singura data in 2008 la Bucharest City Challange si a venit pe o masina noua din germania de la ADAC, dupaia a stat.

Pareri: incredibil de mult mai bine fata de HR+amortizoare stock, mult mai tare dar drumul de la Bucuresti pana la Brasov a fost o placere pentru mine. Ce ma impresioneaza maxim nu sare pe denivelari in curbe, dar imi freaca putin in aripa.

Pretul: ca sa fac o aroganta, a fost foarte putin mai mult decat e un TaTehnix nou.

Planuri: Cauciucuri neaparat, m-am gandit la 195 55 r15 ceva bun. Roluit aripi fata, sa nu mai frece. Bara intre oale pe fata. Bucsi calumea, sa vad unde imi fac sau pe unde gasesc. Frane, van pe fata, discuri pe spate ( inca ma informez) si un repartitor de frana spate cu robinet(brake bias valve), sa scap de infectia aia defecta de repartitor. Sa pun galeria de admisie pe motor odata.
          Planuri mar,i bani putini, pana la primavara sper sa am bani, in fine mai mult visez, dar poate poate.
          sigpic

Comment

• Imi place ce ai realizat, bravo!
            De unde ai luat carligul acela ?
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Bravos! .De curiozitate cand o sa faci geometria sa vezi cate grade ai pe "-" acum.Ai mers pe portiuni cu sleauri?cum se comporta cu camber?Ai distantieri la roti de iti ating?Pana acum masina e ok iar planurile de viitor suna foarte bine.Eu iti doresc succes la indeplinirea lor.
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Marfa ......
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Jante 6j et38 cu distantiere de 20mm, imi atinge cat de cat dar doar pe curbe cu denivelari. Geometria nu cred ca o fac prea curand, pe sleauri fura putin volanul dar nu e panica.

Carligul e de pe ebay.
                  sigpic

Comment

• vrei sa faci un test cu jantele mele incaltate cu 195.50/15 :P??
                    sigpic
                    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Sa pun si eu niste poze putin mai clare..
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• cat de bine poate sa arate asa trantita,e lasata la maxim?de ce nu incerci 195/50/15?

Comment

• Ca nu are finante momentan.

Ie urata ! Da-o jos!

Andrei
                          sigpic

Comment

• in sfarsit si MPP-u pe care cred ca toata lumea il gaseste usor numai eu nu ..
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Felicitari pt masina , modificari de bun gust dar cum te descurci cu garda la sol ? ai raschetat ceva ? drumurile patriei nu sunt deloc bune pt asa o garda
                              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Se descurca super bine...Loganul are un scut de nota 20+
                                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google