cea de megan 1 alezata .... isi face treaba .....
WAG-ul 1.6 8v
Collapse
X
-
Nu am gasit de megane 1 ...sigpic
Comment
-
Daka nu ai axa sau benzi a multa degeaba e mare va f i mult zgomot io am o clapeta de megan 1 de 48 sau 49 mm daka nu o sati placa sunt interesat de clapeta aia pt mn e necesar avand multa benzina urmand axa am nevoie de alta clapeta mai mare p
t k imi "rancanesc"injectoarele.....Last edited by b-29-dzv; 19 September 2013, 21:08.
Comment
-
Vand arcuri sport H&R pentru Dacia Logan Berlina. Arcurile sunt folosite, nu sunt taiate. Le vand pentru ca imi cumpar reglabila.
Pret: 400 lei
Email: pw.robert@yahoo.com
Telefon 0740505730
Poze cu ele montate:sigpic
Comment
-
Si eu as zice lafel.. v-maxx. Si ca un sfat, da jos de pe masina protectiile alea pt aripi. mai ales pe spate. Nu o sa regreti, nenorociriile alea iti distrug aripile, mai ales ca vine iarna, zloata, sare, clorura de calciu. Da-le jos, mai ales ca loganu rugineste la aripile spate la urechea de prindere a barii ( unde este surubul de 10 ).My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
Protectiile le-am dat jos de ceva timp, pe spate am dat jos protectia cu tot cu 2-3 cm de vopsea si a ramas rugina. Am curatat si am dat un strat de vopsea si cam atat. La vara o sa am grija mai calumea de rugina aia.
Buza fata de cand am pus-o tot zic ca o repozitionez sa stea calumea.sigpic
Comment
Comment