WAG-ul 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Degeaba pui tu admisia aia. Tot te bat.

Andrei
    sigpic

Comment

• Inca nu am raschtat nimic, e inca inalta a mea. Da am si "frigideru plin" ca la fiecare chestie pun frana :|...
      sigpic

Comment

• In sfarsit e pe masina ..
        Attached Files
        sigpic

Comment

• cum se simte ? diferente?

Comment

• Ce-i mantocareala aia de furtune?
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• pai bah!!! de ce vrei sa roluiesti aripile daca pui gume pe 55 sau 50 ,pentru ca atunci nu-ti va mai atinge.. hai termina masina sa facem o _ sa vedem care e treaba
              sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Diferente sunt dar mici, parca trage mai bine de jos.

MIU-le, ala e motorasul pas cu pas adaptat din clapeta.

Dodo eu daca imi pun 55uri sau 50uri o sa mai cobor suspensia deci tot o sa atinga.
                sigpic

Comment

• vezi ca am eu de vanzare gumele mele de vara 195/50
                  sigpic

Comment

• pai cat vrei sa o lasi daca zici ca o sa-ti atinga cu cauciucuri pe 50?? nu stiu ce sa zic...mai masoara..

Comment

• Am facut 100000 km .
                      Am sters ceva erori pe care le aveam de cand am pus admisia, incep sa ma obisnuiesc cu ea si cu acceleratia sensibila. Suna incredibil de bine, parca vroiam sa urle mai incet, sa sune tare masinile care chiar trag, a mea nu merita sunet sport.

Cauciucurile oricum o sa atinga la stilul meu de condus, m-am obisnuit deja cu idea si nu ma deranjeaza.
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• Doar atunci vei vedea diferenta cand te vei da cu cineva cu care erai aproape egal... Eu asa am vazut.
                        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• M-am dat cu un Civic cu care eram egal, si cu un Bmw 318 care ma facea cu o masina, pe civic il fac cu o masina, din mers si mai mult, si la bmw depinde cum plecam, odata i-am dat o aripa odata eram egali. M-as da cu un 1.6 8v stock sa vad care e diferenta ..
                          sigpic

Comment

• Ma pregatesc de iarna cica...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• cu mine ti-e frica sa te dai??? tot timpu' te sucesti

Comment

• Am inebunit si eu cu leduri, am pus si in fata si in spate. O sa incerc sa fac si bordul aceasi nuanta cand o sa imi mai vina cheful de luminite, deocamdata mi-a ajuns.

Caut gume de vara 195 55 r15 cu protectie de janta, sh, dot si profil calumea, si nu gasesc. Toate gumele sa apeleze la mine.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google