nu te zgarie pe retina... noaptea ????
WAG-ul 1.6 8v
Collapse
X
-
Mie imi place galbensigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Sunt galbene.
Si o poza cu bradu... 4 cauciucuri Bridgestone Turanza er300 195 55 r15
Si poze de la Bucuresti. Salutare Matheo, mersi de bucsa pentru shortshifter.sigpic
Comment
-
Turbines ....marfa cadousigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
[QUOTE=RobertDH;1546675]Am o problema cu care ma tot bat, imi scapa antigel pe la termostat. E deja al 3-lea termostat schimbat pentru problema asta. Stiti cumva cum sa rezolv problema?
1 trebuia sa iei un termostat cu tot cu garnitura noua in general nu la toate dau acea garnitura ce vine pe termostat
2 cureti bine atat corpu de aluminiu de pe chiuloasa cat si cel de plastic cu smirghel P 80 P150
3 vi cu mastic pt etansari stergi cu degetelu aplicand mastic pe zonele curatate ; in general la orice magazin de piese .... 10 lei .... 12 lei un tub micut dar eficient
4 Daca nici asa nu merge schimbi corpul cel de plastic posibil sa aibe pori .....de la coxxxx..........
5 Distractie si voie buna .... !!!! si inaite de toate desfaci busonul de la vasul de expansiune sa elimini presiunea dupa care il strangi la loc.... sa nu curga chiar tot antigelu ... pe urma sti .... aerisire la rece si ... opinci
Comment
-
Cam asa sta treaba si cu scurgerea mea, nu cred ca ma ajuta siliconul rosu. S-a ovalizat cumva plasticu ala de zici ca a facut cine stie ce presiune si incape o lama de cutter.
Acum intrebarea e urmatoarea: cumpar carcasa din reprezentanta la 150 lei sau cumpar una din magazin la 30 lei sau cat o fi?
Termostat mi-am luat din reprezentanta la 50 lei cica original, ala m-a tinut cel mai mult.
Cam care ar fi cauzele? Si ce presiune poate sa faca pompa de apa la 7000rpm ?Attached Filessigpic
Comment
-
Poate gasesti pe la dezmembrari unul bun.Cand am schimbat termostatul gasisem sa cumpar cu tot cu "carcasa" aia insa felul cum arata nu m-a convins...150 ron la reprezentanta mi se pare mult.
Comment
Comment