WAG-ul 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vine, vinee, priiimaaavaraaa....

Am rezolvat termostatul cu o carcasa noua. Am si bancheta de blackline si prelungire de bord de ph2.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• Cica e frumos afara si am pus jantele de vara. Suspensia nu am mai coborat-o (lenea), nici nu stiu daca sa o mai cobor sau nu, oricum 15-20mm parca merge mai jos .
      Am facut o urcare pana in Poiana Brasov pe ud, total impresionat de masina cum sta pe ud.

Am pus poza cu buza de Laguna (trebuie sa rearanjez pietrisul ca imi atinge) si deh, in romania daca nu iti atingi tu masina, stai calm ca ti-o atinge altu si pe stanga si pe dreapta...
      Attached Files
      sigpic

Comment

• Iese la polish, dar nu la borcanel dala din carrefour. Un polish mai profi.
        My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Nu doar in romania iti ating altii masina. Am venit in italia in ianuarie cu masina fara zgarieturi si deja am. Daca mai stau un an pe aici trebuie sa o revopsesc. Mi-au indoit astia si numarul. Ei cand nu au loc de parcare.....isi fac.

Comment

• Frumoase jante chiar imi plac ...pacat ca ai avut ghinioanul sa ti-o zgarie .. stii tu acum persoanele care conduc masini se impart in doua categorii : conducatori auto si soferi.

Comment

• Am mai coborat masina, mai merge coborata, dar o ridic inapoi sus ca imi freaca tot si speedbump si denivelari mici. Nu sunt eu facut pentru asa ceva.

Doar poze am in cap, primele 3 poze de la operatiunea de azi, ultimele sunt mai vechi cum era ea sus.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Nu imi place asa joasa e mai mult low decat motorsport
                Last edited by lau911; 26 February 2014, 23:33.
                sigpic
                Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Si eu sunt de aceeasi parere cu lau , insa ai spus ca o sa o ridici inapoi Ultima poza e geniala.

Comment

• Parca prea de tot...nu te ajuta nici anvelopele ca sa mergi low din cauza talonului.Ce dimensiuni au?Cand am luat KW-ul eram tare hotarat, o las maxim,fac,dreg...si cand am vazut cum sta treaba am realizat ca un "-" de 60-70mm fata de stock e supersuficient.
                    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                      Nu imi place asa joasa e mai mult low decat motorsport
                      Alea de circuit nu sunt "motorsport" ? Alea abia au 1cm garda la sol Sigur, pentru mers in oras nu se cade sa ai asa garda...
                      _
                      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                        Alea de circuit nu sunt "motorsport" ? Alea abia au 1cm garda la sol Sigur, pentru mers in oras nu se cade sa ai asa garda...
                        Ba se merge si e chiar misto nustiu din pct meu de vedere ....

Comment

• Imi atinge si fata si spatele. Fata imi atinge in bara si in holsurubu ala care prinde bara si carenajul, si spatele in aripa in dreptu usi. O mai ridic cat sa nu imi frece deloc, 1-2cm.
                          Attached Files
                          Last edited by RobertDH; 2 March 2014, 15:04.
                          sigpic

Comment

• Foarte frumoasa masina team vazut azi pe la 1:40 pe bucuresti-ploiesti la prima vedere parea un logan normal putin lasat dar jantelee mi-au sarit in ochii

Comment

• Ce tare-i a treia poza eu chiar as alege loganul dintre cele doua sigur pentru ca il am in sange, dar si al tau e foarte frumos. Sa ai grija de ea prietene. Sa auzim de bine!

Comment

• Frumoasa masinuta ta multii km fara probleme;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google