Loganist Incepator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumusica masina dar tine cont de ce a zis matheo , adica mi se pare ciudat sa conduci noaptea cu un led rosu aprins in bord...este deranjant.

Incearca sa tai butonii de plastic de la bara fata astfel incat sa o poti trage mai mult in spate si sa scapi de luftul acela urat de sub faruri.

Eu zic ca o bara de MCV pe fata ar fi dat mult mai bine fata de asta actuala.

Este doar o parere.
    real power..... diesel power by

Comment

Frumoasa si dau bine elementele din kit-ul Dacia. Bafta in continuare.

Comment

-Luminile rosii la bord nu ma deranjeaza, in realitate sunt un rosu cald.
        -Pe partea stanga am un luft mai mare de cand s-a proptit un taximetrist in mine, voi incerca sa folosesc 2 tampoane de cauciuc ca in tutorialul lui cristi streulea dar sa se mai duca codul asta portocaliu.
        -Multumesc de urari
        Vorba este de argint iar tacerea de aur.

Comment

Cu ocazia regionalei de la Mioveni masina a primit si o resoftare de la Doc....multam se simt acolo ceva cai in plus mai ales in panta.De cand o asteptam

Comment

Arata bine,daca tot ai dat jos suportii trebuia sa stergi si dunga neagra de la placute.Decat sa colantezi ornamentul cromat,mai bine il dai jos.
            sigpic
            https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

Initial ornamentul cromat am vrut sa-l dau jos dar bara in zona aia a devenit cam firava .....ornamentul parca ii da un pic de rezistenta

Comment

salut

imi place loganul tau,e intretinut si arata bine
                bafta la modificari
                http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?t=47556

Comment

Nu am mai postat de mult timp asa ca reinvii treadul. Masina a mai primit cateva imbunatatiri ca: alte jante pe 16 incaltate cu 185/50 /16 si pe spate 195/50 16, fete usi ph2, maciulie schimbator din piele plus alte mici modificari.
                  Attached Files

Comment

mai omule de ce tii musai sa fie "dragster"? rotile trebuie sa aiba acelasi diametru fata-spate. Daca aveai abs nu puteai sa faci astfel de bazaconii. Pune aceeasi dimensiune pe toate rotile. In afara de roti, mai am o problema cu plasa de tantari din bot. in rest, o masina frumoasa si curata.

Comment

Şi totuşi din inscripţia de pe aripa dreaptă faţă, pare a avea ABS

Comment

Salut, poti sa imi explici si mie ce costuri si cum ai realizat montarea telescopului la portbagaj, eventual niste poze?

Comment

neacsu.bogdan, exista un topic dedicat. Foloseste cu incredere functia de cautare!

Comment

Frumos loganul tau ,spor la modificari ;)

Comment

Multumesc de aprecieri....Razvan masina este modelul ABS Plus nu tin sa fie dragster dar eu vreau sa fie cam aceasi distanta intre aripa si cauciuc si pe fata si pe spate.

Comment

masina e ok de zi cu zi ... ar trebuii sa scapi de gogosarii aia si sa o lasi jos !
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google