aaa mi-am adus aminte...de fapt vroiam sa pun semnul de 1.5 dci...indiferent cum e I-ul...dar imi era frica ca daca vreodata o sa imi alimenteze un baiat de la vreun peco...sa nu imi bage motorina...de asta am pus pana la urma 1.6
Kelemen-mobilul
Collapse
X
-
da . si mie mi-ar place un portbagaj clean. am mai vazut si arata super.
dar....am zis ca daca Doamne fereste ma pupa vreunul in fund....atunci fac asta pe casco.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
niste poze cu pozitiile seara si ziua.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
alin...aici e My ride....de derapaje povestesti in alta parte bine?
cat priveste aberatiile ? Deluxe...unde vezi aberatii ? (nu ai ce sa le faci) fiecare e liber sa isi dea cu parerea...acu..mai conteaza si cat bun simt ai...
Daca tot a observat si Delux...cu ocazia aceasta rog toti bagatorii de seama..sa se abtina sa mai scrie aici la mine. Va multumesc. (sper sa va simtiti)Last edited by mumus; 14 July 2009, 08:43.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
am cumparat azi osram Silverstar. Sunt oare mai bune ca extream powerurile actuale de la philips ?Attached FilesLast edited by mumus; 17 August 2009, 12:25.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment