se simte vreo diferenta la inchiderea usilor? cel putin mi se pare ca da bine...
Kelemen-mobilul
Collapse
X
-
daca puneam unele mai groase se simtea ca la inchidere se aude mai infundat....eu am preferat sa nu risc ca usa sa se inchida greu...adica sa o trantesc si am pus unele mai putin inalte....cu foaia de hartie intre usa si cheder se simte ca etanseaza...dar doar cat sa nu intre praful...acu...oricum arata bine....
mentiune...pe spate trebuie neaparat banda mai groasa...dupa ce am pus...am vazut ca nu izoleaza deloc...dar o las acolo pana iau mai groasa....macar sa micsorat spatiul.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
azi a primit masinuta mea rotile de iarna pe jentile de tabla....si a primit si un filtru de ulei MANN si ulei mobil 5w40 ca sa toarca frumos prin zapada.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
azi am schimbat detectorul radar...cu unul fara fir , solar...vad ca radarele fixe le ia dupa ce trec de ele...sper ca pe cele mobile sa le ia bine....ca daca nu....Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
radar inca nu am intalnit...dar am intalnit 2-a gume bf goodrich profiler 2 aproape noi la un pret imbatabil.
si am sa le pun pe spate la primavara .
Poate pana atunci gasesc si perechea lorAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
asta ar fi detectorul minuneAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
azi mi sa arts un bec...le-am schimbat pe amandoua cu osram silverstar...philips x-treame power luminau mai bine,mai difuz,mai imprastiat.
azi mi-am facut si butoanele rosii (sunt un rosu foarte aprins...dar in poza nu se prea vede frumos)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
am pus si o cotiera noua..ca cea veche si-a dat duhul.
uitasem..am mai pus si aeratoare originale de prestije...Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
cateva poze cu ledurile schimbate si cu plafoniera.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
poze cu noile stopuriUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment