If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Au fost moca! 70 ron!
Chiar vroiam sa imi iau ceva difuri pe spate si am vazut ca unele de '2lei' erau 50 lei.
Asa ca...Eu zic ca si daca nu imi place cum se aude din portbagaj il desfac scot difurile le montez in spate si...Tot e o afacere mai buna.
Cat de mari sunt difuzoarele? Tweeterele alea in portbagaj sunt in plus... Daca vrei sa se aude bine mai bine le montezi undeva in fata... Cat despre difuzoarele alea... In poze par mici... Decat sa dai banii pe alea mai bine iei un set de boxe calumea pe spate si ai rezolvat problema... Sa nu mai zic de amplificator si un tub de bass in portbagaj :d
Multumesc pt. Raspuns , asta e pretu si aici in Targoviste , arata bine "cutia" cu ledurile alea , dar mai bine scoti difuzoarele si le pui tu unde vrei, in fata sau spate , iei si "fata" difuzoarelor de pe cutie si o montezi cu tot cu led-uri in loc de "fetele" originale.Daca pui subu-ul ala in portbagaj nu cred ca o sa se auda prea bine...
Am vazut la cineva montat intr-un Logan Van intre scaune si se auzea destul de bine.
Ai dreptate sunt montate si... Sunt de toata jena, cand deschid portbagajul e super suna f misto dar in masina se aude slab si naspa.Cred ca am sa le scot din cutie si le montez in spate )
Faza nasola e ca sar auzi super dar...Tre sa le tin in masina nu in portbagaj,si e mare nu am unde,nici sub scaun(intra doar jumate)pacat...Se aud super dar ..Nu din portbagaj
Faza nasola e ca sar auzi super dar...Tre sa le tin in masina nu in portbagaj,si e mare nu am unde,nici sub scaun(intra doar jumate)pacat...Se aud super dar ..Nu din portbagaj
la 70 de roni iti luati unele mult mai bune pe 13 cm... Asa cum ai pe spate... Eu zic ca ai luat plasa... Parerea mea e ca ar trebui sa incepi cu un mp3 player calumea... O sa vezi ce diferenta o sa fie... Radio emitatorul ala e jucarie de copii
Eu vreau numai boxe pe spate sa imi pun.Nu am boxe pe spate!!Nu stiu unde ai vazut tu ca am dar... In fine
Da-mi te rog o idee ce difuri sa imi iau de 70 ron?
Mai bune ca alea stock sau macar la fel?
Gata rezolvat problema!
Dus inapoi la plus difu. Cumparat blaupunkt(mult mai bune decat alea de pe masina,mult mai bune decat pioneerurile cu care le-am comparat)
Le-am si montat si sunt super ,se aude acum excelent.
Tu ai avut pioneer din fabrica? Eu sunt dintre norocosii cu boxe Blaupunkt stock... Sunt ok pntru o persoana fara prea mari pretentii, sau daca doar asculti muzica la un volum normal....
Nu mai ! Tot blaupunkt am si eu dar alea noi pe care le-am luat le-am comparat in magazin cu panasonic pioneer si inca vreo 2-a modele si astea blaupunkt sunau cel mai bine dintre toate. E un model mai nou nu ce avem noi pe masini.
Ps: nici eu nu sunt mare meloman,asa ca am optat doar ptr 4 difuri in loc de 2-a(si si asta doar ptr ca daca statea cineva in spate si vroia volumul mai tare ma deranja.Acum au si aia din spate boxe chiar in cap si suna si bine)
Sunt convis dar..Vreu sa imi pun cb si buton de dechidere portbagaj si daca mai raman bani si ceas cu plasma...Deci nu cred ca o sa am cd in viitorul apropiat.Oricum am fm modulator dar...Cel mai des ascult radio.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment