Vin frumos pe masina sa le stapanesti santos
Kelemen-mobilul
Collapse
X
-
Originally posted by danny_finutzu View Postfrumoase modificari imi plac dar mai pune poze cu stopurile ca nu se vad nu stiu de ce ca am citit si threadu cu stopuri fumurii si nu am putut sa le vad nici acolo si eram curios cum sunt ca si eu am.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
le mai pun o data...alte poze cand mai ies cu aparatul afara...pozele acestea sunt facute in interior...si sincer nu sunt prea grozave...nu redau chiar aceleasi culori...mai ales la semnalizare.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
si inca una searaAttached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Poze cu stopurile ziua si cu noua achizitie , prelungirea de baraUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
E simpla asa, da bine dar parerea mea e sa-i pui sigla normala 1.4. La un 16v daca i se face remapare trebuie sa se puna 2.0 sau cat ? ). Din contra trebuie sa fi mandru ca ai motor 1.4 care trage bine. Cu niste arcuri ar arata si mai bine. Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment