prima parere...consumul in oras a scazut ...sa zic cu o jumate de litru... asa ...dar inca e prea devreme sa comentez... am sa va tin la curent pe threadul lui Airfilter.
Kelemen-mobilul
Collapse
X
-
salutare, imi permit si eu sa-mi dau cu parerea sper sa nu te superi:
investitia e buna mai ales la benzina, dar cred ca e mai bine sa-l pozitionezi mai in fata pentru a capta aer mai rece, linga rezervoru de ulei de directie...BAFTA..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
si inca o poza mai pe seara facuta. doar cu pozitiile aprinse.Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
consumul cu filtrul minune nu a scazut, dar nici nu as spune ca a crescut, in schimb masina trage o idee mai bine in ture mici, si in ture mairi face un zgomot superb.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Salut Mumus.
Da,de la mine ai luat-o,dar nu mai sunt pe stoc:9
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Azi masina mea a implinit :Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Azi mi-a schimbat un forumist si cablul de la acceleratie ca era desirat, rupt pe jumatate.
deci in 4 ani de zile am avut 2-a probleme:
1 termostat defect -25 ron
2 cablu acceleratie 30 ron.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment