Cateva detalii despre husa de volan?
CTR-ul
Collapse
X
-
Husa e o semidezamagire...ma incurca la condus. O mai las cateva zile si dupa o zbor daca nu ma acomodez.
Este luata de pe eBay cu 6$
Becurile cu SMD sunt o megadezamagire...ziua nu se vad cine stie ce iar noaptea la fel. Urmeaza sa le dau jos si sa-mi comand modelul cu lupa.
Comment
-
-
Ma saturasem de atat negru si am adaugat o pata de culoare in masina.
Termometrul asta este in probe....am o diferenta de 1-2 grade intre asta si celalalt.
Comment
-
Imi place termometrul si pozitionarea lui, foarte practic ... cat despre boxe, mai bine te orientezi spre alta firma daca vrei calitate, JVC nu prea ma incanta. Leduri SMD pt marsarier si frana de calitate gasesti aici pe forum la userul adrian200 , nu mai e nevoie sa comanzi de pe ebay, de acolo nu stii ce cumperi.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Folia tot de pe ebay este luata...Foie carbon
Termometrul vreau sa-l incorporez undeva in bord dar intai sa ma lamuresc care din cele doua pe care le am indica mai bine. Termometrul tot de pe ebay este luat...Termometru
Boxele mi-au fost si mie recomandate de cineva...asta e...oricum sunt mai bune decat cele originale.
Pentru montarea boxelor ovale pe spate am nevoie de inele de mdf sau se aseaza bine si fara?
Comment
-
Legat de leduri...la ce preturi sunt pe ebay e normal sa vanda toata lumea.
In curand voi aduce si eu cateva modele si in timp sper sa diversific gama.
Acestea sunt modelel care sunt deja pe drum.
bec T10 25 SMD alb pentru pozitie
bec T10 8 SMD alb pentru plafoniera, numar, torpedou, portbagaj
bec T10 8 SMD galben pentru semnalizarile din aripi
Comment
-
Multumesc de aprecieri.
Ledurile o sa fie sub pretul multora de pe forum.
Multumita lui danielliviu am scapat de o chestie care pe mine unu ma sacaia tare de tot si anume aprinderea si inchiderea plafonierei la armare si dezarmare.
In urma montarii alarmei la dezarmare nu se mai aprindea plafoniera si la armare se stingea dupa 30 secunde...acum la dezarmare se aprinde instant si la armare se stinge instant.
Pentru cei care au aceeasi problema apelati cu incredere la danielliviu.
Comment
-
2 poze noi dupa o baie binemeritata
Comment
-
Cand am vazut titlul, m-am gandit ca este un CTR (Civic Type-R)..Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
Comment