CTR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cateva detalii despre husa de volan?
    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Husa e o semidezamagire...ma incurca la condus. O mai las cateva zile si dupa o zbor daca nu ma acomodez.
      Este luata de pe eBay cu 6$

Becurile cu SMD sunt o megadezamagire...ziua nu se vad cine stie ce iar noaptea la fel. Urmeaza sa le dau jos si sa-mi comand modelul cu lupa.
      Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

in curand...
        Attached Files
        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Ma saturasem de atat negru si am adaugat o pata de culoare in masina.
          Termometrul asta este in probe....am o diferenta de 1-2 grade intre asta si celalalt.
          Attached Files
          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Salut..poti sami spui si mie de unde ti-ai achizitionat colantul si daca are si alte culori te rog?

Comment

Imi place termometrul si pozitionarea lui, foarte practic ... cat despre boxe, mai bine te orientezi spre alta firma daca vrei calitate, JVC nu prea ma incanta. Leduri SMD pt marsarier si frana de calitate gasesti aici pe forum la userul adrian200 , nu mai e nevoie sa comanzi de pe ebay, de acolo nu stii ce cumperi.
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

pe forum toata lumea are leduri de vanzare) Cat a costat folia?
                MY CLA

Comment

Folia tot de pe ebay este luata...Foie carbon

Termometrul vreau sa-l incorporez undeva in bord dar intai sa ma lamuresc care din cele doua pe care le am indica mai bine. Termometrul tot de pe ebay este luat...Termometru

Boxele mi-au fost si mie recomandate de cineva...asta e...oricum sunt mai bune decat cele originale.

Pentru montarea boxelor ovale pe spate am nevoie de inele de mdf sau se aseaza bine si fara?
                  Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Legat de leduri...la ce preturi sunt pe ebay e normal sa vanda toata lumea.
                    In curand voi aduce si eu cateva modele si in timp sper sa diversific gama.
                    Acestea sunt modelel care sunt deja pe drum.

bec T10 25 SMD alb pentru pozitie
                    bec T10 8 SMD alb pentru plafoniera, numar, torpedou, portbagaj
                    bec T10 8 SMD galben pentru semnalizarile din aripi
                    Attached Files
                    Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

frumos facuta ,jantele lipsesc din peisaj ;),cu ledurile depinde si in ce bani le dai ca sa ai vanzare,asteptam,bafta in continuare.

Comment

arata super masina,si imi place foarte tare culoarea,asa am avut si eu,bafta in continuare

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

Multumesc de aprecieri.
                          Ledurile o sa fie sub pretul multora de pe forum.

Multumita lui danielliviu am scapat de o chestie care pe mine unu ma sacaia tare de tot si anume aprinderea si inchiderea plafonierei la armare si dezarmare.
                          In urma montarii alarmei la dezarmare nu se mai aprindea plafoniera si la armare se stingea dupa 30 secunde...acum la dezarmare se aprinde instant si la armare se stinge instant.

Pentru cei care au aceeasi problema apelati cu incredere la danielliviu.
                          Last edited by glasses; 22 November 2012, 21:53. Reason: Automerged Doublepost
                          Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

2 poze noi dupa o baie binemeritata
                            Attached Files
                            Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Ce tare este a doua poza
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Cand am vazut titlul, m-am gandit ca este un CTR (Civic Type-R)..
                                Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
                                Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
                                www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google