CTR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din seria "Toate relele in curu babei mele" azi dimineata am gasit roata dreapta fata pe pana. I-am facut presiune cu compresorul meu si am plecat catre vulcanizare unde...surpriza...janta fisurata pe interior. Am sudato si acum totul este in regula.

Mi-au mancat zilele jantele astea.

De nervi cand am ajuns acasa am cumparat vopsea rosie si m-am apucat de etrieri si tamburi.
    Attached Files
    Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Nasol treaba cu janta ,imi place masinuta .
      Totusi la cat ai dat pe jantele astea , nu mai bine luai altele noi ? (, o diferenta de 200ron in plus sau 250ron ) . Dar ma rog , daca e vb de asa , nu ar mai face nimeni , nimic la masina (fac referire la sume ) . In rest apa,talba si ulei ........

Comment

Indreptatul si sudatul nu erau in plan. Initial era vorba de 400 jantele si 200 vopsitul...destul de ok pentru 5 jante.
        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

destul de ok pt 5 jante, dar eu am luat cu 600, 4 Exip-uri (vezi pe threadul meu, sunt asemanatoare cu ale tale) , 600 dar erau impecabile, nici-o zgarietura, nici-o julitura, nimic, nu bat, nu s-a pus mult plumb la echilibrare.... Trebuia sa cauti mai bine, si sa nu te arunci la chilipiruri, puteam sa iau si eu niste borbeturi cu 550 (si cred ca mai lasa ceva) dar aratau in ultimul hal...
          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Am vazut jantele. Frumoase. La noi in zona greu tare gasesti jante de aliaj pentru Logan si ca sa le iau din alte orase impune anumite riscuri.
            Lasa sa fie asta cea mai mare pierdere a mea. Sanatos sa fiu ca banii se fac.
            Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Inca un set de poze cu minunile naturii.
              Cand se mai incalzeste urmeaza o fatuire si niste protectii de aripi.
              Attached Files
              Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

asta e se intampla ... Multa bafta in continuare... ce se va mai modifica la masina pe viitor ? (P.S si eu din alt oras am luat Jantele, 50km distanta )
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Aripa fata (poza 2 ) ai revopsit-o? ce se vede alb , grundul? Si eu am cateva puncte pe marginile usilor dar la aripi inca nimic , thank God!(am si protectii aripi...)
                  I changed her oil , she changed my life
                  sigpic

Comment

de cand o am eu am retusat doar odata dreapta spate, prima poza. toate celelalte au aparut iarna asta.

de modificat cam nimic. momentam trebuie sa schimb discurile si placutele, amortizoarele fata cu flansa si rulment, fulie alternator....si ce naiba o sa mai apara intre timp.
                    intre timp o sa aparara si juniorul si sar modificarile din buget....din pacate.
                    Last edited by glasses; 19 March 2013, 08:25. Reason: Automerged Doublepost
                    Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Azi am mesterit putin la ea si am ascuns detectorul radar undeva intre plafon si tabla, in spatele plafonierei. Am in spatele consolei frontale o tripla auto legata la butonul de la geamul din dreapta. Din ea mai pleaca o tripla care ajunge undeva deasupra pedalelor si de acolo e legat detectorul. Toata chestia asta am facuta ca sa nu tai firul detectorului si triplele le aveam oricum. Totul este mascat, nu se vede nici un fir. Efectul este 100%. Am facut o tura de proba si am avut noroc sa dau peste un radat...caraie de-l ia naiba.
                      Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

in sfarsit mi-am schimbat ledurile in bord multumita lui danielliviu. foarte multumit de rezultat
                        Attached Files
                        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Sunt frumos facute...sa le stapanesti sanatos!

Comment

Ar fi bine daca ai putea sa pui un intrerupator pe firul de la detector, in caz ca te opreste nenea cu sapca sa nu ii piuie in creieri cand iti cere actele la control)

Comment

opresc motorul...daca pun intrerupator mai mult ca sigur am sa-l uit inchis si ma ard baietii iar
                              Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

azi am mai retusat cate ceva la partea de vopsea, am vopsit capacul de la motor si mi-am montat si aparatorile de aripi doar pe spate momentan deoarece fiind sh nu am dopurile ce intra in aripa fata. cum fac rost de ele sau gasesc alta varianta le pun si pe cele de pe fata.
                                Attached Files
                                Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google