CTR-ul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by glasses View Post
    opresc motorul...daca pun intrerupator mai mult ca sigur am sa-l uit inchis si ma ard baietii iar
    Nu inteleg, ce treaba are politia cu detectorul de radar ??? Eu il tin la vedere pe bord de vreo 4 ani cred... Si ma ajuta foarte mult... Nu s-a dat lege din cate stiu sa nu fie legale detectoarele. Chiar marti m-a salvat de o amenda, am iesit de pe un drum lateral, si am iesit in fata unei coloane, am tras tare sa nu incurc coloana, si am auzit ca suna detectorul... mare noroc am avut.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Pai faza este ca or sa le interzica cat de curand , si lumea cauta locuri pe unde sa le ascunda.
      sigpic

Comment

nu sunt ilegale inca dar nu am curaj sa-l las in permanenta pe bord si daca il scot uit sa-l mai pun si sunt o victima sigura.
        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Ai "retusat" aripa acolo unde era ciobita vopseaua, ba chiar un inceput de rugina? Daca nu, ai face bine sa o remediezi. Am inteles ca acele protectii pentru aripa ar forma in timp rugina pe buza aripii. (defapt am vazut destule loganuri ruginite frumos cu aceste protectii puse)
          Si o rugaminte. Imi poti fotografia si mie cum ai fixat protectia aceea de aripa pe spate, pentru ca aripa nu are acele "canale" in care bag "maseluta". Mersii
          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

am retusat toate ciobiturile de pe buza aripilor. ca sa-ti dai seama de prindere trebuie sa vezi una demontata. aripa intra intr-un "locas" de pe aparatoare apoi cu ajutorul unor piese de plastic se fixeaza protectia de aripa prin strangerea unui surub.
            Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

gata si cu aparatorile pe fata. mi-am leduit si semnalizarile de pe aripa si le-am inegrit. mi s-a montat si un parasolar.
              cam atat cu imbunatatirile vizuale....urmeaza schimbul de ulei, amortizoarele fata plus flanse si rulmenti, discuri de frana si fulia de la alternator.
              Attached Files
              Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Pun niste poze noi sa mai invii postul asta.
                Intre timp masina a primit un schimb de ulei si filtre.
                Azi am ceruito de mama focului si maine ii voi schimba fulia de la alternator.
                Ca modificare estetica i-am schimbat furtunele de la instalatia de spalat parbrizul cu unele albastre.
                Attached Files
                Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Eu zic sa iei jos protectiile alea de aripi, mai rau fac! Retin umezeala,apa, mizerie...etc!
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

eu am facut tot posibilul sa fac rost de ele ca ma saturasem de ciobiturile de pe aripi si acum sa le dau jos? le mai las o vreme sa vad cum se comporta
                    Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Are dreptate Florin, acum e cat de cat bine, dar sa vezi la iarna cand o sa stea si sarea de pe drum acolo, o sa iti rugineasca iar pasajele.
                      sigpic

Comment

• inca o mica modificare. sunt in dubii daca sa montez unul si pe partea cealalta. amortizorul este de solentza.
                        Attached Files
                        Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• De la hayonul solenzei? Functioneaza ok, are putere sa-ti ridice constant capota? Nu o arunca? Poti face un video? )
                          My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• da...de la haionul solentei. amortizorul l-am luat nou din magazin cu 25 ron. nu deschide singur capota dar o sustine cand ajunge la capat...tocmai de asta asi opta pentru inca unul in partea cealalta.
                            Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

• Eu am montat de megane , are 460N şi dupa ce o ridic 10 cm urcă singură.Oricum e super modificarea.
                              Skypee™

Comment

• am fost pe la dezmembrari si mi-au cerut 50-80 ron pe unul de dimensiunile necesare. sa stea 1000 de ani pana dau banii astia pe un amortizor SH
                                Vizitati CTR-ul

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google