Originally posted by glasses
View Post
CTR-ul
Collapse
X
-
Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
-
Ai "retusat" aripa acolo unde era ciobita vopseaua, ba chiar un inceput de rugina? Daca nu, ai face bine sa o remediezi. Am inteles ca acele protectii pentru aripa ar forma in timp rugina pe buza aripii. (defapt am vazut destule loganuri ruginite frumos cu aceste protectii puse)
Si o rugaminte. Imi poti fotografia si mie cum ai fixat protectia aceea de aripa pe spate, pentru ca aripa nu are acele "canale" in care bag "maseluta". MersiiMy turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
-
gata si cu aparatorile pe fata. mi-am leduit si semnalizarile de pe aripa si le-am inegrit. mi s-a montat si un parasolar.
cam atat cu imbunatatirile vizuale....urmeaza schimbul de ulei, amortizoarele fata plus flanse si rulmenti, discuri de frana si fulia de la alternator.
Comment
-
Pun niste poze noi sa mai invii postul asta.
Intre timp masina a primit un schimb de ulei si filtre.
Azi am ceruito de mama focului si maine ii voi schimba fulia de la alternator.
Ca modificare estetica i-am schimbat furtunele de la instalatia de spalat parbrizul cu unele albastre.Attached Files- IMAG1390.jpg (101.8 KB, 139 views)
- IMAG1391.jpg (81.6 KB, 118 views)
- IMAG1392.jpg (89.1 KB, 97 views)
- IMAG1393.jpg (77.6 KB, 114 views)
- IMAG1396.jpg (101.8 KB, 120 views)
- IMAG1398.jpg (93.7 KB, 124 views)
- IMAG1399.jpg (89.7 KB, 107 views)
- IMAG1400.jpg (71.7 KB, 125 views)
- IMAG1402.jpg (82.6 KB, 126 views)
Comment
-
Eu zic sa iei jos protectiile alea de aripi, mai rau fac! Retin umezeala,apa, mizerie...etc!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
inca o mica modificare. sunt in dubii daca sa montez unul si pe partea cealalta. amortizorul este de solentza.Attached Files
Comment
Comment