incearca motorina din alta parte...
CTR-ul
Collapse
X
-
Dupa discutia cu Emy avuta ieri am pus ulei 2T Hexol in motorina plus ceva aditiv 2+2 ca tot il aveam prin portbagaj.
Am facut o tura de proba pana la munca si inapoi...drumul meu obisnuit de zi cu zi.
Mersul a fost unul enervant de batraneste....accelerari line si franari line, fara crosetari...mers in coloana ca toata lumea si nu am depasit 3000rpm
Dupa cum se vede in poze consumul este bun dar nu stiu inca pe cine sa dau vina...condusul sau uleiul.
Voi mai face un test pe acceasi distanta dar cu, condusul meu specific.
Comment
-
Azi s-au montat niste capace pentru valve, ledurile in al treilea stop pe frana si am ascuns firele de la iluminatul din portbagaj ca le tot agatam.
Maine urmeaza modulul inchidere geamuri si prelungirea bara fata daca gasesc un loc propice ca sa o montez fara sa dau bara jos.Attached Files
Comment
-
Cel mai bun rezultat de pana acum.
Pana la urma tind sa cred ca uleiul 2T este responsabil pentru scaderea consumului.
Acelasi drum l-am facut anul trecut cu un consum dde 5.4 si alte modificari nu i-am facut.
Comment
-
Cu tot respectul ,doar nu crezi ca de la uleiul ala scade consumul?In cel mai bun caz poate sa mai reduca din rontaitul injectoarelor si sa le prelungeasca viata.Si in cazul nefericit sa-ti imbacseasca filtrul de motorina.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Am zis tind sa cred. Dupa cum am spus si in acel post....exact acelasi drum l-am facut anul trecut si am avut un consum de 5.4. De anul trecut pana acum nu am facut absolut nimic la masina pe partea de motor....nici macar revizie.
Singura chestie care am facuto a fost acest ulei....ce sa cred?
Comment
-
Toate au fost relativ apropriate si chiar gradul de incarcare a fost mai mare decat anul trecut iar despre schimb de ulei si altele am scris ca nu am facut nimic la masina.
Anul trecut am facut doua drumuri pe acceasi distanta...unul in Iulie si altul in Octombrie...rezultatele au fost aceleasi.
Si chiar daca luam in considerare aceste detalii tot nu iese diferenta de la 5.4 la 4.8
Comment
-
Se mai adauga putin albastru la interior
Comment
-
gata...mai trebuie sa tai 1 cm din tija schimbatorului si chiar ca e gata
pentru schimbator si cotiera s-a folosit piele naturatla
Comment
Comment