Golanul Meu. BZ "10 MIU"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Golanul Meu. BZ "10 MIU"

Sa incepem cu inceputul.....loganul este un 1.4 MPI LAUREAT , fabricat in 2005. in prezent are putin peste 40,000 km ( vorba aceaa " e pui, are 7 ani... asteptam sa creasca"). vreau sa precizez ca inca sunt minor. Am 17 ani....in noembrie o sa am si eu permis si o sa ma bucur cat pot de "golan". Pana acum am incercat sa fac sa fac una alta la ea dar e greu deoarece trebuie sa cer finante de la "sef" plus aprobarile necesare pt a modifica ceva)
    Ca imbuantatiri:
    Interior:
    -cd player sony xplod
    -inele climatizare gri
    -schimbat luminile din bord in albastru ( chiar ieri)

Exterior:
    -masina a fost vopsita integral inclusv barile
    -bixenon (8000 k cred)
    -bandouri manere usi..oglinzi cromate...( initiativa tatalui meu)
    -sigla renault cromata
    -geamuri ionizate
    -un ornament toba care deja a ruginit
    -ploape

pentru viitor sunt multe planuri dar......astept sa iau permisu si apoi vedem.
    astept parerile si sugestiile voastre
    Attached Files
    Last edited by blondhu; 7 August 2012, 13:51.

Bun venit .Imi place "masina" din a 4-a poza si celelalte sunt frumoase dar na.....(cred ca nu te-ai suparat) ).Culoarea masini e frumoasa chiar imi place.

Pacat ai scos poza (glm)
    Last edited by ERS-ul; 7 August 2012, 13:59.

Comment

Salut ! Frumoasa si intretinuta masina ta Sa ai girja de ea ! Multa bafta boss !

P.S Poza 4 e cea mai reusita ! )
      L.E Da , pacat ca ai scos poza !
      sigpic
      Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

Comment

ms... poza a fost bagata din greseala. si sunt convins ca e intretinuta) acum nu sunt sigur de cine vorbim)

Comment

welcome !
          ingrijita si frumoasa masina ta. sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
          p.s. da' jos tot ce e cromat de pe ea !
          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

si cruciulitele....
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu inteleg de ce trebuie sa puneti semnu de la Renault pe loganuri , degeaba va mintiti, pt ca nu e renault, in cel mai rau caz il dai jos sau il acoperi cu colant (P.S, in fata e renault si in spate e Dacia ? )... in rest, cam mult crom, si pe manere si pe la geamuri,oglinzile si pe le grila, la geam zici ca e altarul din biserica ,uita-te pe forum la alte masini si o sa vezi cam care este "trendul" pe aici , multa bafta in continuare si spor la invatat pt permis .
              Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

ai putea sa pui si niste leduri la pozitie daca tot ai xenon....si la nr;)... sa vopsesti celelalte elemente in culoarea caroseriei si sa dai jos reno-u bafta!
                MY CLA

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Ca sugestie scapa de cromul de ea asa cum au spus si colegii mai sus si sigur va arata mult mai bine.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

multumesc mult pt sugestii.
                    chiar intentionez sa dau jos prostiile alea cromate si sa vopsesc manerele si bandourile in culoarea masini....eu ma gandea sa le fac cu spray. stie cineva cat costa un tub gri perla si daca ajunge unul singur? o sa cumpar si leduri pt pozitii si pt numar ca se vede urat. zilele urmatoare vreau sa schimb luminile in consola centrala si sa pun si la picioare benzi cu smd-uri. sper in curand sa achizitionez si un difuzor pentru bara spate. daca ar fi dupa mine as face multe dar am 17 ani , nu am un venit...mai strang si eu putin mai cer la parinti si mai apare ceva pe masina:P pana in noembrie sper sa se mai schimbe lucrurile

Comment

pe langa crom, eu as mai da jos si imitatia aia de lemn de langa ceasuri. vine cam ca nuca-n perete, fara suparare.

P.S.: unde ai schimbat ledurile din bord?
                      Stock is boring...
                      My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Originally posted by mihai.85 View Post
                        pe langa crom, eu as mai da jos si imitatia aia de lemn de langa ceasuri. vine cam ca nuca-n perete, fara suparare.

P.S.: unde ai schimbat ledurile din bord?
                        imitatia aia de lemn a fost data jos de mult. ( o pusese taicamiu)
                        led-urile le-am facut eu cu un prieten

Comment

Bine ai venit! Frumoasa masina. Bafta pentru permis.

Comment

Bun venit! "10 MIU" vine de la...?
                            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

multumesc mult pt urari BZ 10 MIU va fi viitoru nr al masinii ( o porecla din copilarie)

azi m-am intalnit cu cineva sa vad un difuzor pentru bara spate .....eram asa entuziasmat sa il iau sa vin sa-l montez....din pacate era intr-o stare nu tocmai fericita si am decis sa nu dau banii aiurea....daca iau ceva sa fie calumea.
                              Last edited by blondhu; 8 August 2012, 13:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google