in curand portbagajul va fi dus la un mester deoarece jos sa impuscat vopseaua si a aparut putina rugina si va fi curatat si vopsit. cu aceasta ocazie sper din suflet sa dau jos tot dupa el cu exceptia incuietorii. am fc un vt nu prea reusit dar ca idee.....
Golanul Meu. BZ "10 MIU"
Collapse
X
-
azi am avut putin timp si am pus o banda smd in portbagaj dar mai trebuie sa pun una. am mai lupit 2 sa le pun la picioare in fata cu intrerupator cu tot doar mai trebuiesc legate la bricheta ( nu stiu exact ce e acolo si cum voi proceda, paote sa-mi zica cineva exact? )
Comment
-
dupa cateva ore de munca si sigurante arse am terminat s iluminatu la picioare. mie unu imi place foarte multimi vine sa dorm in ea. acum va urma consola centrala si pozitiile.
Attached Files
Comment
-
-
Originally posted by Punk View PostFrumoasa masina.
Daca as reusi si eu sa o vopsesc integral ce fain ar fi (e aceeasi culoare ca si a ta)
Intrebare: stopurile sunt vopsite/colantate? probleme cu politia/la ITP?
Mersi frumos.masina a fost vopsita degeaba ca a dat taicamiu zapada de langa ea cu lopata iarna trecuta si a atins-o pe usi pe arici si e plina de zgarieturi X_X noroc ca nu e o culoare mai inchisa sa se vada prea tare
Comment
Comment